Апарати шокової заморозки
Морозильники для прискореного заморожування (апарати шокової заморозки).
Шокова заморозка — процес швидкого заморожування продуктів, що дозволяє зберегти їх свіжість і товарний вид досить довго (до 6 днів).
Вони, в залежності від обсягів заморозки, можуть бути шафами, камерами або агрегатами.
Продаємо обладнання шокової заморозки з доставкою в Київ, Дніпро, Одеса та інші міста України.
Апарати шокової заморозки швидко (в 5-10 разів швидше) охолоджують до необхідних низьких температур в -30 ... -40ºС. Охолодження йде за пришвидшеній циркуляції повітря всередині морозильної камери. Швидкість, заморозки продуктів, запобігає утворенню великих кристалів льоду, які псують їх внутрішню структуру.
Перевагою шокової заморозки є також і те, що при інтенсивному охолодженні зберігається вага продуктів за рахунок зниження випаровування.
Такі апарати вкрай необхідні на фабриках-кухнях, великих їдальнях – всіх підприємств громадського харчування, що готують їжу на винос.
Вони діляться по типу заморозки, її інтенсивності. Розрізняють два режими: м'який – не утворюються поверхневі кристали льоду. Температура не опускається нижче нуля. Застосовується при заморожуванні тіста, фруктів, ягід і овочів; інтенсивна заморзка використовується при заморожуванні м'яса, риби на тривалий термін. Для цього методу характерна суцільна проморозка.
Ми постачаємо товари тільки від провідних виробників, надаємо гарантію і сервісне обслуговування.