Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання — в широкому сенсі, це всі допоміжні та не механічні елементи на професійній кухні (іноді його так і називають — допоміжне обладнання).

До нього відносяться: столи, мийні ванни, полиці, стелажі, шафи і витяжні зонти. До нейтрального можна віднести також лінії роздачі в громадському харчуванні.

Призначене для зберігання посуду та інвентарю, продуктів. Поверхні, на якій обробляється продукти.

Продаємо нейтральне обладнання з нержавіючої сталі. Підбір, професійне складання специфікації, 3D розміщення обладнання з нержавійки.


Виберіть підкатегорію

Порівняння товарів (0)


Стіл виробничий з тумбою та дверцятами-купе

Стіл виробничий з тумбою та дверцятами-купе

Стіл виробничий з тумбою і дверима-купе – зі стільницею товщиною 20-40 мм Матеріал стільниці &..

3537.9 грн.

Стіл виробничий з полицею

Стіл виробничий з полицею

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

1729.0 грн.Таблиця цін

Купити стіл виробничий з двома полицями

Купити стіл виробничий з двома полицями

Стіл виробничий з двома полицями – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці –..

2091.0 грн.Таблиця цін

Стіл з ванною мийною

Стіл з ванною мийною

Стіл виробничий з мийною ванною – чаша мийки зварна (під замовлення виконуємо штамповані). Кар..

2232.2 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий для обробки м'яса

Стіл виробничий для обробки м'яса

Стіл виробничий, для оброблення м'яса – з поліпропіленової стільницею 20-40 мм. Каркас мож..

19810.1 грн.

Стіл виробничий для збору відходів

Стіл виробничий для збору відходів

Стіл виробничий, для збору відходів – iз стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці &nda..

1621.4 грн.

Стіл виробничий

Стіл виробничий

Стіл виробничий з нержавіючої сталі та стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на в..

1523.0 грн.Таблиця цін

Стелаж для їдальні

Стелаж для їдальні

Стелаж металевий для зберігання столового посуду. Стелажі застосовуються для сушіння та зберігання с..

1923.8 грн.Таблиця цін

Полиця-сушарка

Полиця-сушарка

Полиця-сушарка для сушіння посуду, Висота - 510 мм.. Ширина завжди постійна — 300 мм. Карка..

1235.5 грн.

Полиця двохрівнева

Полиця двохрівнева

Полиця дворівнева. Для сушіння посуду, Висота - 350 мм, ширина (завжди постійна) - 325 мм.. ..

1057.7 грн.

Пристінна витяжка для громадського харчування

Пристінна витяжка для громадського харчування

Пристінний витяжний зонт для громадського харчування Пристінні витяжні зонти застосовується в гар..

1917.9 грн.Таблиця цін

Острівна витяжка для громадського харчування

Острівна витяжка для громадського харчування

Острівна витяжка для громадського харчування Острівна витяжка (або витяжної зонд) застосовується ..

3180.2 грн.Таблиця цін

Ванна мийна односекційна глибина чаші 350 мм

Ванна мийна односекційна глибина чаші 350 мм

Ванна односекційна мийна без полиці Повністю нержавійка (каркас і чаша). Підходить для невеликих ..

1743.6 грн.Таблиця цін

Ванна мийна трисекційна глибина чаші - 350 мм

Ванна мийна трисекційна глибина чаші - 350 мм

Трьохсекційна ванна мийна без полиці для їдалень і ресторанів Повністю нержавійка (каркас чаші). ..

4032.8 грн.Таблиця цін

Ванна мийна трисекційна

Ванна мийна трисекційна

Трьохсекційна ванна мийна без полиці для їдалень ресторанів Повністю нержавійка (каркас чаші). Як..

3860.1 грн.Таблиця цін

Ванна мийна односекційна глибина чаши 250 мм

Ванна мийна односекційна глибина чаши 250 мм

Ванна односекційна мийна без полиці Повністю нержавійка (каркас і чаша). Підходить для невеликих ..

1635.8 грн.Таблиця цін

Ванна мийна односекційна глибина чаші - 250 мм

Ванна мийна односекційна глибина чаші - 250 мм

трьохсекційна ванна мийна без полиці для їдалень і ресторанів Повністю нержавійка (каркас чаші). ..

3884.8 грн.Таблиця цін

Ванна мийна 2-х секційна. Глибина чаші — 250 мм

Ванна мийна 2-х секційна. Глибина чаші — 250 мм

Ванна мийна зварна двосекційна без полиці для їдалень Ванна 2-х секційна, повністю виконана з нер..

2971.2 грн.Таблиця цін

Ванна мийна 2-х секційна. Глибина чаші - 350 мм

Ванна мийна 2-х секційна. Глибина чаші - 350 мм

Ванна мийна зварна двосекційна без полиці для їдалень Ванна 2-х секційна, повністю виконана з нер..

2688.9 грн.Таблиця цін

Ванна мийна 2-х секційна

Ванна мийна 2-х секційна

Ванна мийна зварна двосекційна без полиці для їдалень Ванна 2-х секційна, повністю виконана з нер..

2581.6 грн.Таблиця цін

Ванна мийна односекційна глибина чаши 300 мм

Ванна мийна односекційна глибина чаши 300 мм

Ванна односекційна мийна без полиці (наявність однієї, двох полиць погоджуйте з Менеджером). Повн..

1688.9 грн.Таблиця цін

Показано з 1 по 21 із 21 (всього 1 сторінок)

Нейтральне обладнання для ресторанів, кафе — інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання не має активних рухомих деталей або механізмів, тому — при правильному виборі і експлуатації — буде служити необмежено довго.

Під правильним — мається на увазі вибір матеріалу виробу, його конструкції: ергономічної, міцної, з прорахованими елементами (ребра жорсткості, обв'язка ніжок, прорахунок на задану навантаженість).

Матеріал виготовлення

Матеріал. може бути повністю метал — нержавіюча сталь того чи іншого сплаву, або комбінація, — неробочі поверхні виконуються з "чорного" металу (низькоякісна вуглецева сталь) з подальшим фарбуванням. Так істотно дешевше, але і істотно менші терміни придатності таких "виробів".

Конструкція

Конструкція. Виходячи з призначення:

  • мийні ванни — обсяги миття визначають скільки чаш, яке виконання, технологію і особливості виготовлення (глибокі ванни для миття котлів, розморожування м'яса вимагають чотиристоронньої обв'язки або обов'язкової наявності нижньої полиці, глибокі чаші технологічно дешевше робити зварні);
  • столи — якщо для розділу м'яса, то це зі спеціальною поліпропіленової стільницею (для борошняних робіт — дерев'яна), виробничі, загального призначення, роблять з харчової нержавійки (вже говорилося — повністю з нержавіюча сталь). Крім того, довгі столи вимагають додаткових ребер жорсткості під стільницю.
  • витяжні зонти — пристінні або острівні (що стоять по центру гарячого чи мийного цеху), їх розміри повинні мінімум на 10 см. виходити за габарити обладнання над яким вони встановлюються;
  • шафи, стелажі — одно, дводверні, скільки полиць і секцій необхідно — за кількістю інвентарю, що зберігається.

Якщо ви замовляєте нейтралку, то всі ці особливості потрібно врахувати. Ми беремося вам в цьому допомогти — ЗВЕРТАЙТЕСЯ.

Організація робочих місць, розміщення

Ергономіка — розміщення меблів, оптимізація (кількість, номенклатурність). Де буде робоче місце, згідно технологічного процесу на кухні, необхідна ширина проходів та оптимальна площа робочих поверхонь. Все це треба врахувати при покупці нейтрального обладнання, оскільки воно рідко буває стандартним, а перероблювати — трата грошей та часу.

Висновки: матеріал виготовлення, розстановка і належна експлуатація визначає час "життя" нейтрального обладнання.

При покупці у нас обладнання, ми підберемо Вам все необхідне, зробимо 3D планування меблів та обладнання — жоден сантиметр не загубиться, все буде на своїх місцях.

Прорахуємо найнеобхідніше з кухонного обладнання, підготуємо специфікацію на професійні столи, кухонні мийки в ваш ресторан, кафе, їдальню — ТЕЛЕФОНУЙТЕ.