Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання — в широкому сенсі, це всі допоміжні та не механічні елементи на професійній кухні (іноді його так і називають — допоміжне обладнання).

До нього відносяться: столи, мийні ванни, полиці, стелажі, шафи і витяжні зонти. До нейтрального можна віднести також лінії роздачі в громадському харчуванні.

Призначене для зберігання посуду та інвентарю, продуктів. Поверхні, на якій обробляється продукти.

Продаємо нейтральне обладнання з нержавіючої сталі. Підбір, професійне складання специфікації, 3D розміщення обладнання з нержавійки.


Виберіть підкатегорію


Стіл виробничий з полицею 1800х600

Стіл виробничий з полицею 1800х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

20916 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 800х600

Стіл виробничий з полицею 800х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

4854 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 1500х600

Стіл виробничий з полицею 1500х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

7855 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 1200х600

Стіл виробничий з полицею 1200х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

6795 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 1000х600

Стіл виробничий з полицею 1000х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

5560 грн.Таблиця цін

Место кассира МК-П-1250 Е

Место кассира МК-П-1250 Е

Место кассира МК-П-1250 Е для ліній роздач і самообслуговування в столових та кафе, шкільні їдальні...

14796 грн. ціна з ПДВ

Витрина холодильная кондитерская ВХК-1200 Е

Витрина холодильная кондитерская ВХК-1200 Е

Витрина холодильная кондитерская ВХК-1200 Е для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Дл..

103878 грн. ціна з ПДВ

Элемент нейтральный Элемент нейтральный ЕН-КЗ-45-1020 Е

Элемент нейтральный Элемент нейтральный ЕН-КЗ-45-1020 Е

Элемент нейтральный ЕН-КЗ-45-1020 Е для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Повертає л..

13428 грн. ціна з ПДВ

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 Е

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 Е

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 Е для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводсь..

17886 грн. ціна з ПДВ

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-1057 Е

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-1057 Е

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-1057 Е для ліній роздач і самообслуговування в столових та кафе, шкільн..

15384 грн. ціна з ПДВ

Место кассира МК-Л-1250 Е

Место кассира МК-Л-1250 Е

Место кассира МК-Л-1250 Е для ліній роздач і самообслуговування в столових та кафе, шкільні їдальні...

14796 грн. ціна з ПДВ

Элемент нейтральный линии раздачи ЕН-КВ-90-700

Элемент нейтральный линии раздачи ЕН-КВ-90-700

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-700 для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Повертає ліні..

13914 грн. ціна з ПДВ

ЕН-КЗ-90-1050

ЕН-КЗ-90-1050

Нейтральний елемент ЕН-КЗ-90-1050 для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Зовнішн..

16758 грн. ціна з ПДВ

Прилавок для столовых приборов ПСП-600

Прилавок для столовых приборов ПСП-600

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводськи..

16512 грн. ціна з ПДВ

Место кассира МК-П-1250

Место кассира МК-П-1250

Место кассира МК-П-1250 в лінію роздачі шкільній їдальні, армійській їдальні, кафе. Основне ..

12444 грн. ціна з ПДВ

Место кассира МК-Л-1250

Место кассира МК-Л-1250

Место кассира МК-Л-1250 для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводських їдальнях. ..

12444 грн. ціна з ПДВ

Элемент нейтральный ЕН-700

Элемент нейтральный ЕН-700

Элемент нейтральный ЕН-700 для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводських їдальнях. ..

13914 грн. ціна з ПДВ

Место кассира МК-Л-1250 Д

Место кассира МК-Л-1250 Д

Место кассира МК-Л-1250 Д в лінію роздачі шкільній їдальні, армійській їдальні, кафе. Основне ..

15384 грн. ціна з ПДВ

Стіл виробничий з полицею

Стіл виробничий з полицею

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

4854 грн.Таблиця цін

Купити стіл виробничий з двома полицями

Купити стіл виробничий з двома полицями

Стіл виробничий з двома полицями – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці –..

8031 грн.Таблиця цін

Стіл з ванною мийною

Стіл з ванною мийною

Стіл виробничий з мийною ванною – чаша мийки зварна (під замовлення виконуємо штамповані). Кар..

16062 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий для збору відходів

Стіл виробничий для збору відходів

Стіл виробничий, для збору відходів – iз стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці &nda..

8649 грн.

Стіл виробничий

Стіл виробничий

Стіл виробничий, з нержавіючої сталі та стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці &ndash..

5207 грн.Таблиця цін

Стелаж для їдальні

Стелаж для їдальні

Стелаж металевий для зберігання столового посуду. Стелажі застосовуються для сушіння та зберігання с..

8914 грн.Таблиця цін

Показано з 1 по 24 із 64 (всього 3 сторінок)

Нейтральне обладнання для ресторанів, кафе — інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання не має активних рухомих деталей або механізмів, тому — при правильному виборі і експлуатації — буде служити необмежено довго.

Під правильним — мається на увазі вибір матеріалу виробу, його конструкції: ергономічної, міцної, з прорахованими елементами (ребра жорсткості, обв'язка ніжок, прорахунок на задану навантаженість).

Матеріал виготовлення

Матеріал. може бути повністю метал — нержавіюча сталь того чи іншого сплаву, або комбінація, — неробочі поверхні виконуються з "чорного" металу (низькоякісна вуглецева сталь) з подальшим фарбуванням. Так істотно дешевше, але і істотно менші терміни придатності таких "виробів".

Конструкція

Конструкцію мийної ванни визначає її призначення:

  • мийні ванни — обсяги миття визначають скільки чаш, яке виконання, технологію і особливості виготовлення (глибокі ванни для миття котлів, розморожування м'яса вимагають чотиристоронньої обв'язки або обов'язкової наявності нижньої полиці, глибокі чаші технологічно дешевше робити зварні);
  • столи — якщо для розділу м'яса, то це зі спеціальною поліпропіленової стільницею (для борошняних робіт — дерев'яна), виробничі, загального призначення, роблять з харчової нержавійки (вже говорилося — повністю з нержавіюча сталь). Крім того, довгі столи вимагають додаткових ребер жорсткості під стільницю.
  • витяжні зонти — пристінні або острівні (що стоять по центру гарячого чи мийного цеху), їх розміри повинні мінімум на 10 см. виходити за габарити обладнання над яким вони встановлюються;
  • шафи, стелажі — одно, дводверні, скільки полиць і секцій необхідно — за кількістю інвентарю, що зберігається.

Якщо ви замовляєте нейтралку, то всі ці особливості потрібно врахувати. Ми беремося вам в цьому допомогти — ЗВЕРТАЙТЕСЯ.

Організація робочих місць, розміщення

Ергономіка — розміщення меблів, оптимізація (кількість, номенклатурність). Де буде робоче місце, згідно технологічного процесу на кухні, необхідна ширина проходів та оптимальна площа робочих поверхонь. Все це треба врахувати при покупці нейтрального обладнання, оскільки воно рідко буває стандартним, а перероблювати — трата грошей та часу.

Висновки: матеріал виготовлення, розстановка і належна експлуатація визначає час "життя" нейтрального обладнання.

При покупці у нас обладнання, ми підберемо Вам все необхідне, зробимо 3D планування меблів та обладнання — жоден сантиметр не загубиться, все буде на своїх місцях.

Прорахуємо найнеобхідніше з кухонного обладнання, підготуємо специфікацію на професійні столи, кухонні мийки в ваш ресторан, кафе, їдальню — ТЕЛЕФОНУЙТЕ.