Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання — в широкому сенсі, це всі допоміжні та не механічні елементи на професійній кухні (іноді його так і називають — допоміжне обладнання).

До нього відносяться: столи, мийні ванни, полиці, стелажі, шафи і витяжні зонти. До нейтрального можна віднести також лінії роздачі в громадському харчуванні.

Призначене для зберігання посуду та інвентарю, продуктів. Поверхні, на якій обробляється продукти.

Продаємо нейтральне обладнання з нержавіючої сталі. Підбір, професійне складання специфікації, 3D розміщення обладнання з нержавійки.


Виберіть підкатегорію

Порівняння товарів (0)


Стіл виробничий з тумбою та дверцятами-купе

Стіл виробничий з тумбою та дверцятами-купе

Стіл виробничий з тумбою і дверима-купе – зі стільницею товщиною 20-40 мм Матеріал стільниці &..

3479.2 грн.

Стіл виробничий з полицею

Стіл виробничий з полицею

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

1700.3 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з двома полицями

Стіл виробничий з двома полицями

Стіл виробничий з двома полицями – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці –..

2056.3 грн.Таблиця цін

Стіл з ванною мийною

Стіл з ванною мийною

Стіл виробничий з мийною ванною – чаша мийки зварна (під замовлення виконуємо штамповані). Кар..

2195.2 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий для обробки м'яса

Стіл виробничий для обробки м'яса

Стіл виробничий, для оброблення м'яса – з поліпропіленової стільницею 20-40 мм. Каркас мож..

2216.2 грн.

Стіл виробничий для збору відходів

Стіл виробничий для збору відходів

Стіл виробничий, для збору відходів – iз стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці &nda..

1594.5 грн.

Стіл виробничий

Стіл виробничий

Стіл виробничий з нержавіючої сталі та стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на в..

1497.7 грн.Таблиця цін

Стелаж для їдальні

Стелаж для їдальні

Стелаж металевий для зберігання столового посуду. Стелажі застосовуються для сушіння та зберігання с..

1891.9 грн.Таблиця цін

Полиця-сушарка

Полиця-сушарка

Полиця-сушарка для сушіння посуду, Висота - 510 мм.. Ширина завжди постійна — 300 мм. Каркас AISI..

1215.0 грн.

Полиця двохрівнева

Полиця двохрівнева

Полиця-сушарка, дворівнева. Для сушіння посуду, Висота - 350 мм, ширина (завжди постійна) - 325 мм....

1040.1 грн.

Пристінна витяжка для громадського харчування

Пристінна витяжка для громадського харчування

Пристінний витяжний зонт для громадського харчування Пристінні витяжні зонти застосовується в гар..

1886.0 грн.Таблиця цін

Острівна витяжка для громадського харчування

Острівна витяжка для громадського харчування

Острівна витяжка для громадського харчування Острівна витяжка (або витяжної зонд) застосовується ..

3127.4 грн.Таблиця цін

Ванна мийна односекційна глибина чаші 350 мм

Ванна мийна односекційна глибина чаші 350 мм

Ванна односекційна мийна без полиці Повністю нержавійка (каркас і чаша). Підходить для невеликих ..

1714.7 грн.Таблиця цін

Ванна мийна трисекційна глибина чаші - 350 мм

Ванна мийна трисекційна глибина чаші - 350 мм

Трьохсекційна ванна мийна без полиці для їдалень і ресторанів Повністю нержавійка (каркас чаші). ..

3965.8 грн.Таблиця цін

Ванна мийна трисекційна

Ванна мийна трисекційна

Трьохсекційна ванна мийна без полиці для їдалень ресторанів Повністю нержавійка (каркас чаші). Як..

3796.0 грн.Таблиця цін

Показано з 1 по 15 із 21 (всього 2 сторінок)

Нейтральне обладнання для ресторанів, кафе — інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання не має рухомих деталей або механізмів, тому — при правильному виборі та експлуатації — буде служити не обмежено довго.

Під правильним мається на увазі вибір матеріалу виробу, його конструкції: ергономічної, міцної з прорахованими елементами (ребра жорсткості, обв'язка ніжок, прорахунок навантаженності).

Матеріал. Може бути повністю метал — нержавіюча сталь того чи іншого сплаву, або комбіновані, — неробочі поверхні виконуються з "чорного" металу (низькоякісна вуглецева сталь) з подальшим фарбуванням. Так, це істотно дешевше, але і істотно менші терміни придатності таких "виробів".

Конструкція. Виходячи з призначення:

  • мийні ванни — обсяги миття визначають скільки чаш, яке виконання, технологію та особливості виготовлення (глибокі ванни для миття котлів, розморожування м'яса вимагають чотиристоронньої обв'язки або обов'язкової наявності нижній полиці, глибокі чаші технологічно дешевше робити зварні);
  • столи — якщо для розділу м'яса, то це зі спеціальною поліпропіленової стільницею (для борошняних робіт — дерев'яна), виробничі, загального призначення, роблять з нержавійки (як вже говорилося — повністю з нержавіюча сталь). Крім того, довгі столи вимагають додаткових ребер жорсткості під стільницю.
  • витяжні зонти — пристінні або острівні (стоять по центру гарячого цеху), їх розміри повинні мінімум на 10 см. виходити за габарити теплового обладнання над яким вони встановлюються;
  • шафи, стелажі — одно, дводверні, скільки полиць і секцій — вираховується за кількістю посуду та інвентарю, що зберігається.

Якщо ви замовляєте нейтралку, то всі ці речі слід врахувати. Ми беремося вам в цьому допомогти — ЗВЕРТАЙТЕСЯ.

Ергономіка. Розміщення меблів, оптимізація (кількість, номенклатурність). Де робоче місце, згідно технологічного процесу на кухні, треба розмістити.

Висновки: Вибір матеріалу виготовлення, розміщення та належна експлуатація визначає термін "життя" нейтрального обладнання.

При купівлі у нас обладнання, ми підберемо вам необхідне, зробимо 3D планування меблів — жоден сантиметр не загубиться, все буде на своїх місцях.

Прорахуємо найнеобхідніше з кухонного обладнання, підготуємо специфікацію на професійні столи, кухонні мийки в ваш ресторан, кафе, їдальню — ТЕЛЕФОНУЙТЕ.