Шафи розстоєчні для хлібопекарень

Шафи розстоєчні для хлібопекарень

Розстоєчні шафи для хлібопекарень і кондитерських цехів. У розстоєчних шафах завершується бродіння тіста, т. зв. вистоювання тіста. Або ж, якщо пекарня, цех працює на давальній сировині, розморожування готових напівфабрикатів.

Продаємо розстоєчні шафи для хлібопекарень, кондитерських цехів — будь-яких закладів громадського харчування, які мають власну випічку.

Доставка по регіонах України, cервіс, пуско-настроювальні роботи.



Шафа розстійна 9 рівнів

Шафа розстійна 9 рівнів

Шафа розстоєчна 9 рівнів, повністю нержавіюча сталь. Призначена для дозрівання (вистоювання) хлібобу..

Передзамовлення

Шафа розстоєчна 7 рівнів

Шафа розстоєчна 7 рівнів

..

Передзамовлення

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Вистоювання

Процес дозрівання тіста, остаточного бродіння перед випічкою. Тісто збільшується в об'ємі, стає пухким, набуває правильної внутрішньої структури.

Плюси розстоєчної шафи: багаторівневість — п'яти-, семи-, 9-рівневі — вони істотно економлять місце, особливий клімат всередині камери дозволяє контрольовано завершити процес бродіння тіста, а якщо цех працює на давательній сировині, тобто напівфабрикати надходять в замороженому вигляді, то розстоєчна шафа просто необхідна.

Принцип роботи

За своєю суттю вельми простий: в камері росстоєчної (вистоювальної) шафи викладаються заготовки тіста, внизу, в піддоні, ТЕН-ами підігрівається вода. Таким чином в камері створюється теплий, вологий мікроклімат, що сприяє дозріванню/відтаванню тіста.

Вибір

Обсяги виробництва, технологія (тісто буде дозрівати або це розморожування напівфабрикатів), якість збірки — ось на що треба в першу чергу звертати увагу.

Обсяги великі — зрозуміло, що потрібні багаторівневі шафи, і то не одна. Корпус повинен бути з якісної нержавіючої сталі, матеріал внутрішнього покриття не повинен пропускати вологу — інакше тісто буде злипатися, крім того: бажано, щоб листи дек уніфікувалися з габаритами пекарської шафи (позбавить від необхідності перекладання заготовок після вистоювання).

Тен-и, — нагрівальні елементи, — повинні бути виконані з якісної нержавіючої сталі і забезпечувати задану температуру всередині камери (це особливо важливо, якщо вистоювання тіста відбувається в прохолодних приміщеннях).

Також зверніть увагу на можливість підсипання борошна (щоб тісто не злипалося), такою можливістю оснащені багато сучасних вистоювання.

Якщо у вас є питання вибору, покупки росстоєчної шафи — звертайтеся, ми зможемо Вам допомогти.