Лінія роздачі для їдальні та кафе

Лінія роздачі для їдальні та кафе

Роздаткові лінії та зони самообслуговування оснащують їдальні (і навіть кафе) якщо наплив відвідувачів у них очікується великим: заводські, шкільні їдальні.

Продаємо лінії роздачі для шкільних їдалень, дитсадкових та виробничих їдалень — інших закладів громадського харчування. Доставка по Україні. Монтаж і сервіс.

Вільно звертайтеся — ми завжди на зв'язку.


Порівняння товарів (0)


Гнуте фронтальне скло вітрини

Гнуте фронтальне скло вітрини

Фронтальне гнуте скло для охолоджувальних прилавків самообслуговування і ліній роздачі. Необхідність..

2027.8 грн.

Дворівнева надбудова з метал.поличками

Дворівнева надбудова з метал.поличками

Дворівнева металева надбудова з полицями — додаткова опція для холодильних прилавків. Використову..

1278.0 грн.

Диспенсер для тарілок

Диспенсер для тарілок

Диспенсер тарілок для впорядкованої видачі чистих тарілок в їдальні, а також і тимчасового їх зберіг..

7265.1 грн.

Диспенсер підносів

Диспенсер підносів

Диспенсер підносів — нейтральний елемент лінії роздачі шкільній їдальні, заводській їдальні або кафе..

7126.6 грн.

Диспенсер підносів та приладдя

Диспенсер підносів та приладдя

Диспенсер підносів і столових приладів — один з нейтральних елементів роздавальної лінії в їдальні, ..

9762.1 грн.

Диспенсер столового приладдя

Диспенсер столового приладдя

Настільний диспенсер столового приладдя для зберігання вилок, ложок, ножів.Може встановлюватись в лі..

1267.6 грн.

Диспенсер тарілок з підігрівом

Диспенсер тарілок з підігрівом

Диспенсер для тарілок з підігрівом розігріває посуд перед її вживанням за призначенням. Будь-який пр..

10701.1 грн.

Касовий бокс

Касовий бокс

Касовий бокс, чи інакше робоче місце касира. Це останній елемент лінії роздачі в їдальні, заклад шви..

3228.1 грн.

Марміт настільний

Марміт настільний

Марміт настільний, що підігрівається для розігріву та підтримання температури гарячих страв в заклад..

8146.2 грн.

Марміт під супниці

Марміт під супниці

Марміт під супниці — нейтральний елемент лінії роздачі. Використовуватися як база для розміщення еле..

10162.1 грн.

Марміт перших страв

Марміт перших страв

Марміт перших страв для підтримки розігрітими страв в лінії роздачі.Марміт 2-х конфорочный. Обладнан..

5448.6 грн.

Марміт універсальний

Марміт універсальний

Марміт універсальний перших і других страв роздавальної лінії самообслуговування в їдальні.Основне п..

10727.7 грн.

Мармит перших страв (врізний)

Мармит перших страв (врізний)

Врізний марміт перших страв для підтримки розігрітими перших страв на роздачі в кафе.Марміт 3-х конф..

3972.0 грн.

Нагрівна поверхня (врізна)

Нагрівна поверхня (врізна)

Вбудована поверхня, що нагрівається для лінії роздачі в їдальні служить для підтримки температури го..

5726.8 грн.

Надбудова-полиця металева

Надбудова-полиця металева

Однорівнева металева надбудова-полиця — додаткова опція для холодильних прилавків. Використовуєть..

794.1 грн.

Показано з 1 по 15 із 27 (всього 2 сторінок)

Лінія роздачі їдальні організовує порядок в черзі, створює зручність самообслуговування. Але головне її призначення — короткострокове зберігання готових страв, як гарячих, так і холодних, їх вигідна організація й подача.

Розташування зазвичай лінійне і вони вибудовуються в залі з холодильних вітрин та прилавків, мармітів для першого та другого, стійок зберігання столових приладів, нейтральних елементів, але це не сувора вимога — лінія роздачі може збирається довільно, по інтер'єру — в цьому допомагає автономність кожного з елементів.

Але в деяких закладах швидкого харчування буває острівне розташування (формат «фрі-флоу») — це зручно, такий формат дозволяє уникати черг, так як відвідувачі самі вибирають що хочуть, а не вишиковуються один за одним. У цьому форматі елементи розташовуються у вигляді «окремих островів»: острівці перших страв, острівці других й окремо салати з закусками... Цей же формат використовується і при організації «шведського столу» та фуршетів.

Комплектність та модульність роздаткових ліній визначають виходячи з основного меню закладу, кількості відвідувачів з урахуванням пікових годин відвідувань, енергооснащеності залу.

Ми можемо та беремося вам допомогти з варіантами комплектації обладнання для їдальні та розрахунком необхідного обладнання вашої їдальні, шкільної їдальні або кафе.