Лінія роздачі для їдальні та кафе

Лінія роздачі для їдальні та кафе

Роздаткові лінії та зони самообслуговування оснащують їдальні (і навіть кафе) якщо наплив відвідувачів у них очікується великим: заводські, шкільні їдальні.

Продаємо лінії роздачі для шкільних їдалень, дитсадкових та виробничих їдалень — інших закладів громадського харчування. Доставка по Україні. Монтаж і сервіс.

Вільно звертайтеся — ми завжди на зв'язку.


Порівняння товарів (0)


Нейтральний елемент роздавальної (врізний)

Нейтральний елемент роздавальної (врізний)

Вбудовуваний нейтральний елемент роздавальної лінії самообслуговування в кафе, заклад швидкого харчу..

1177.9 грн.

Холодильна вітрина (врізна)

Холодильна вітрина (врізна)

Врізна холодильна вітрина для лінії роздачі (як один з її модулів). Призначена для тимчасового збері..

30163.7 грн.

Прилавок з охолодженням (врізний)

Прилавок з охолодженням (врізний)

Врізний (що вбудовується) охолоджуючий прилавок для лінії роздачі в кафе або їдальні. Призначений дл..

16943.5 грн.

Нагрівна поверхня (врізна)

Нагрівна поверхня (врізна)

Вбудована поверхня, що нагрівається для лінії роздачі в їдальні служить для підтримки температури го..

5564.7 грн.

Мармит перших страв (врізний)

Мармит перших страв (врізний)

Врізний марміт перших страв для підтримки розігрітими перших страв на роздачі в кафе.Марміт 3-х конф..

3859.5 грн.

Угловой элемент (внутренний)

Угловой элемент (внутренний)

Внутренний угловой элемент нейтрального оборудования линии самообслуживания в столовой, кафе.Покупае..

3616.0 грн.

Нейтральний елемент роздавальної

Нейтральний елемент роздавальної

Нейтральний елемент роздавальної лінії самообслуговування у шкільних їдальнях встановлюється в лінію..

3941.0 грн.

Касовий бокс

Касовий бокс

Касовий бокс, чи інакше робоче місце касира. Це останній елемент лінії роздачі в їдальні, заклад шви..

3136.7 грн.

Диспенсер тарілок з підігрівом

Диспенсер тарілок з підігрівом

Диспенсер для тарілок з підігрівом розігріває посуд перед її вживанням за призначенням. Будь-який пр..

10398.1 грн.

Диспенсер підносів та приладдя

Диспенсер підносів та приладдя

Диспенсер підносів і столових приладів — один з нейтральних елементів роздавальної лінії в їдальні, ..

9485.6 грн.

Диспенсер підносів

Диспенсер підносів

Диспенсер підносів — нейтральний елемент лінії роздачі шкільній їдальні, заводській їдальні або кафе..

6924.8 грн.

Диспенсер для тарілок

Диспенсер для тарілок

Диспенсер тарілок для впорядкованої видачі чистих тарілок в їдальні, а також і тимчасового їх зберіг..

7059.3 грн.

Стійка для столового приладдя

Стійка для столового приладдя

Стійка для столових приладів в лінії роздачі для їдальні, закладів швидкого харчування.Стійка, її ще..

3905.6 грн.

Диспенсер столового приладдя

Диспенсер столового приладдя

Настільний диспенсер столового приладдя для зберігання вилок, ложок, ножів.Може встановлюватись в лі..

1231.7 грн.

Марміт універсальний

Марміт універсальний

Марміт універсальний перших і других страв роздавальної лінії самообслуговування в їдальні.Основне п..

10423.9 грн.

Показано з 1 по 15 із 27 (всього 2 сторінок)

Лінія роздачі їдальні організовує порядок в черзі, створює зручність самообслуговування. Але головне її призначення — короткострокове зберігання готових страв, як гарячих, так і холодних, їх вигідна організація й подача.

Розташування зазвичай лінійне і вони вибудовуються в залі з холодильних вітрин та прилавків, мармітів для першого та другого, стійок зберігання столових приладів, нейтральних елементів, але це не сувора вимога — лінія роздачі може збирається довільно, по інтер'єру — в цьому допомагає автономність кожного з елементів.

Але в деяких закладах швидкого харчування буває острівне розташування (формат «фрі-флоу») — це зручно, такий формат дозволяє уникати черг, так як відвідувачі самі вибирають що хочуть, а не вишиковуються один за одним. У цьому форматі елементи розташовуються у вигляді «окремих островів»: острівці перших страв, острівці других й окремо салати з закусками... Цей же формат використовується і при організації «шведського столу» та фуршетів.

Комплектність та модульність роздаткових ліній визначають виходячи з основного меню закладу, кількості відвідувачів з урахуванням пікових годин відвідувань, енергооснащеності залу.

Ми можемо та беремося вам допомогти з варіантами комплектації обладнання для їдальні та розрахунком необхідного обладнання вашої їдальні, шкільної їдальні або кафе.