Міні-пекарня на колесах в Україні
Мобільна хлібопекарня — бізнес на всі часи
Випічка хліба і хлібобулочних виробів затребована в усі часи, без хліба не обходиться ні сніданок, ні обід. Хліб — мінімально необхідний продукт і, як у нас говориться: "Хліб всьому голова".
Основні переваги пекарні на колесах — мобільність, автономність, відсутність орендної плати. Уявіть собі: сьогоднішній, гарячий і ароматний хліб навіть у найвіддаленішому селі. Змінився попит? Не проблема — переїхали на нове місце, цьому сприяють колеса і автономність: все "на борту", розгорнув, підключив і випікаємо — продаємо!
Більш того: окрім випічки традиційного хліба, мож випікати пончики, круасани та іншу кондитерку, перетворивши мобільну пекарню в кондитерську на колесах.
Як швидко окупиться мобільна пекарня? По суті — мобільна міні-пекарня — це готовий бізнес. Відсутність орендних платежів, грамотний бізнес-план, продумана стратегія просування і відсутність витрат на запуск — вкладені гроші повернуться в середньому за рік — адже хліб потрібен всім і завжди.
Добре, а що це — мобільна мініпекарня?
Мобільна міні-пекарня — це автомобіль з кунгом/контейнером і всім необхідним на борту. Може ще мати відкидний прилавок, щоби відразу виставляти випічку на продаж, такий собі міні-магазинчик пекарських виробів.
Найнеобхідніше обладнання залежить від специфіки випічки (а вона може бути двоякою): повністю автономна робота пекарні — від замісу, до випічки, або відразу ж випічка з готових напівфабрикатів — замороженого хліба.
При повній автономності найнеобхідніше:
- Просіювач борошна.
- Апарат для замісу тіста.
- Тістоподілювач, округлювач ,формувальник — для формування заготовок хліба.
- Шафи розстоєчні — для дозрівання хлібобулок.
- Хлібопекарська піч (конвекційна, ротаційна).
При випічці з напівфабрикатів: відпадає необхідність в тістомісах і формувальниках (розстійка і пекарська піч потрібна), але необхідна холодильна камера для зберігання напівфабрикатів.
Але в обох випадках автомобільне шасі має власний електрогенератор, водяний контур, насосну та вентиляційну систему. И все що потрібно — це розташуватися на невеликій вільній ділянці з обов'язковим доступом до прісної води.
Час-обсяги
Повне розгортання мобільної міні-пекарні — 2-4 години.
Обсяги продукції, що випікається: 50-250 кг/год. при обслуговуючому персоналі з 3-4 чоловік. Як бачите, потрібно зовсім небагато, щоб випікати якісний хліб вже відразу, без прив'язки до місцевості і адміністрації.
Як почати?
Для початку необхідно визначиться з рецептурою: це буде випічка звичайного хліба, білого або житнього, це будуть нарізні батони, булки або це будуть оригінальні рецепти, кондитерські вироби. Далі визначиться з обсягами випічки — скільки кілограм ви збираєтеся випікати.
А ще далі ГОЛОВНЕ — зверніться до нас — наші фахівці підберуть оптимальне рішення під старт саме Вашого бізнесу: яке обладнання вам мінімально необхідно, його кількість на старті, навчання і перший пуск, подальше регулярне сервісне обслуговування і ремонти, заміна запчастин — це все у нас.
Хочете спробувати себе в цьому прибутковому бізнесі? ТЕЛЕФОНУЙТЕ!
Супутні Товари
Ротаційна піч ПХП-216-ЕГ
Ротаційна піч ПХП-216-ЕГ Піч для випічки хліба вітчизняного виробництва. Піч надійна, має всі нео..
Передзамовлення
Піч подова ПХП-72-Е-П
Подова електрична піч ПХП-72-Е-П Піч подова, працює від електрики! Для випічки хліба. Вітчизняног..
Передзамовлення