Холодильні та морозильні вітрини

Холодильні та морозильні вітрини

Холодильні вітрини для торгових залів магазинів, в ресторани, кафе та їдальні.

Продаємо вітрини настільні, підлогові, вітрини кондитерські, вертикальні. Доставка по регіонах України. Знижки, бонуси — звертайтеся до менеджера — ТЕЛЕФОНУЙТЕ


Порівняння товарів (0)


Витрина холодильная 78 л.

Витрина холодильная 78 л.

Холодильна вітрина для бару на 78 л. Вітрина вертикального виконання. Чорний корпус, чотиристороннє..

11901.3 грн.

Морозильная бонета JUKA М800S

Морозильная бонета JUKA М800S

Морозильна бонета JUKA М800Ѕ має низьке енергоспоживання, проста в експлуатації та надійна. Така бо..

29700.0 грн.

Среднетемпературная холодильная витрина «Орион BC 10»

Среднетемпературная холодильная витрина «Орион BC 10»

Середньотемпературна холодильна вітрина «Оріон BC 10» з вбудованим холодильним агрегатом..

12097.9 грн.

Морозильная бонета JUKA М1000 V

Морозильная бонета JUKA М1000 V

Морозильна бонета JUKA М1000 V має низьке енергоспоживання, проста в експлуатації та надійна. Така ..

37125.0 грн.

Холодильная витрина Stalgast 852101 100 л.

Холодильная витрина Stalgast 852101 100 л.

Кондитерська вітрина, холодильна (настільна) від фірми Stalgast призначена для демонстрації й тимча..

19767.0 грн.

Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)

На відміну від холодильних шаф і скринь, які призначені для тривалого зберігання продуктів на кухні або складі — тому з глухими дверима, вітрини використовують для вигідною презентації продукції Покупцям, — вони максимально відкриті до огляду і з легким доступом до продуктів, що в них зберігаються.

Функціонально діляться на дві великі групи: вітрини самообслуговування — бонети і вітрини обслуговування Продавцем через прилавок. Вітрини робляться максимально відкритими, щоб вигідно презентувати товар і дати легкий доступ до нього.

Конструктивно — горизонтальні або вертикальні з розташуванням на прилавку, бар-стійці — настільні, і з розміщенням на підлозі.

По робочих температурам: низькотемпературні від -18ºС до нуля — морозильні вітрини для зберігання м'яса, риби і інших морожених продуктів; середньотемпературні, з температурним діапазоном від 1ºС до 7ºС для викладки і зберігання ковбас, молочки. Комбіновані вітрини, здатні тримати обидва діапазони температур. Вузькоспеціалізовані вітрини, наприклад кондитерські вітрини, в яких підтримується режим охолодження саме кондитерки.