Наплитний посуд для громадського харчування
Професійний наплитний посуд ділиться на універсальий — каструлі, котли, сковороди, сотейники (рондель, рондельок) і спеціальний. У спеціальній, а це: качатниці, макароноварки, готують одну страву — тушкують птицю або м'ясо, варять макарони.
Продаємо наплитний посуд для кафе, ресторанів, їдалень, професійний кухонний інвентар. Підбір замовлення, консультації. Доставка по регіонах України.
Зверніть увагу: ціни на наплитний посуд ОПТОВІ! Всі питання з продажу, відвантаження або можливих знижок — звертайте нашому Менеджеру.
Виберіть підкатегорію
Вимоги до наплитного посуду
При відкритті точки громадського харчування в першу чергу необхідно купити універсальний посуд, до якого пред'являють наступне:
- вмісткість і міцність, тому що готувати доведеться багато, днями безперервно;
- відповідність санітарним вимогам — обслуговується велика кількість людей, все відповідає найвищим умовам;
- гігієнічність — легко митися, в тому числі в посудомийці, чиститься сучасними миючими засобами, стійкість до абразивів і агресивних середовищ.
Матеріал
Алюмінієвий посуд легкий, дешевий. В нньому швидко готуються страви. На цьому все. Недоліків більше: пригорає, чутливий до лугів і кислот, від ударів мнеться, деформується. При чищенні утворюються мікроподряпини, в яких живуть бактерії — джерело неприємного запаху;
Чавун — рівномірно розподіляє тепло, їжа не підгоряє, він дешевий, практично вічний. Але не без мінусів: важкий, б'ється, якщо без належного догляду — швидко іржавіє.
Перед першим готуванням чисто чавунний посуд бажано прожарити маслом, тоді створюється природна протипригарна плівка.
Нержавіюча сталь — повністю відповідає професійному наплитному посуду, але дорога. Довговічна, добре очищається, миється, відповідає всім правилам гігієни.