Низькотемпературні і середньотемпературні холодильні столи
Холодильний стіл — поєднання робочої поверхні столу і можливості зберігати продукти і напівфабрикати. Раціональність особливо затребувана на малих кухнях кафе і кав'ярень.
Як і вітрини діляться на низькотемпературні — морозильні столи (-15÷10ºС) і середньотемпературні від + 10ºС до + 2ºС.
Холодильні столи можуть охолоджувати не тільки внутрішній простір, але й стільницю (в кондитерському виробництві це необхідно — не розтікається шоколад, карамель).
Стільниця це, зазвичай, нержавіюча сталь, але може бути гранітною, мармуровою (наприклад холодильний стіл для піци).
Самозакривні дверцята одно, двох та трьохдверних столів, наявність шухляд оптимально організовує робоче місце кухаря.
Продаємо холодильні столи. Робимо добірку, 3D розстановку, складаємо необхідну специфікацію вашої кухні — ЗВЕРТАЙТЕСЯ.