Апарати шокової заморозки

Апарати шокової заморозки

Морозильники для прискореного заморожування (апарати шокової заморозки).

Шокова заморозка — процес швидкого заморожування продуктів, що дозволяє зберегти їх свіжість і товарний вид досить довго (до 6 днів).

Вони, в залежності від обсягів заморозки, можуть бути шафами, камерами або агрегатами.

Продаємо обладнання шокової заморозки з доставкою в Київ, Дніпро, Одеса та інші міста України.



Апарат шокового заморожування продуктивність 30 кг

Апарат шокового заморожування продуктивність 30 кг

Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL10-R290 — шокове замороження продуктів харчування на довго..

153966.0 грн.

Апарат шокового заморожування продуктивність 25 кг

Апарат шокового заморожування продуктивність 25 кг

Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL7-R290 — швидка заморозка продуктів для довготривалого збе..

141498.0 грн.

Апарат шокового заморожування продуктивність 20 кг

Апарат шокового заморожування продуктивність 20 кг

Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL5-R290 для довготривалого зберігання м'яса, напівфабрикатів,..

82620.0 грн.

Аппарат шоковой заморозки DGD AT05ISO

Аппарат шоковой заморозки DGD AT05ISO

Апарат шокової заморозки DGD AT05ISO – виробництво Італія. Призначений для інтенсивного заморожуван..

87780.0 грн.

Аппарат шоковой заморозки DGD AT03ISO

Аппарат шоковой заморозки DGD AT03ISO

Апарат шокової заморозки DGD AT03ISO – виробництво Італія. Призначений для інтенсивного заморо..

54288.0 грн.

Аппарат шоковой заморозки DGD AT10ISOP

Аппарат шоковой заморозки DGD AT10ISOP

Апарат шокової заморозки DGD AT07ISOP – виробництво Італія. Призначений для інтенсивного заморожува..

Передзамовлення

Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)

Апарати шокової заморозки швидко (в 5-10 разів швидше) охолоджують до необхідних низьких температур в -30 ... -40ºС. Охолодження йде за пришвидшеній циркуляції повітря всередині морозильної камери. Швидкість, заморозки продуктів, запобігає утворенню великих кристалів льоду, які псують їх внутрішню структуру.

Перевагою шокової заморозки є також і те, що при інтенсивному охолодженні зберігається вага продуктів за рахунок зниження випаровування.

Такі апарати вкрай необхідні на фабриках-кухнях, великих їдальнях – всіх підприємств громадського харчування, що готують їжу на винос.

Вони діляться по типу заморозки, її інтенсивності. Розрізняють два режими: м'який – не утворюються поверхневі кристали льоду. Температура не опускається нижче нуля. Застосовується при заморожуванні тіста, фруктів, ягід і овочів; інтенсивна заморзка використовується при заморожуванні м'яса, риби на тривалий термін. Для цього методу характерна суцільна проморозка.

Ми постачаємо товари тільки від провідних виробників, надаємо гарантію і сервісне обслуговування.