Апарати шокової заморозки Brillis

Апарати шокової заморозки Brillis


Апарат шокового заморожування продуктивність 30 кг

Апарат шокового заморожування продуктивність 30 кг

Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL10-R290 — шокове замороження продуктів харчування на довго..

155382.0 грн.

Апарат шокового заморожування продуктивність 25 кг

Апарат шокового заморожування продуктивність 25 кг

Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL7-R290 — швидка заморозка продуктів для довготривалого збе..

142794.0 грн.

Апарат шокового заморожування продуктивність 20 кг

Апарат шокового заморожування продуктивність 20 кг

Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL5-R290 для довготривалого зберігання м'яса, напівфабрикатів,..

83376.0 грн.

Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Апарати шокової заморозки швидко (в 5-10 разів швидше) охолоджують до необхідних низьких температур в -30 ... -40ºС. Охолодження йде за пришвидшеній циркуляції повітря всередині морозильної камери. Швидкість, заморозки продуктів, запобігає утворенню великих кристалів льоду, які псують їх внутрішню структуру.

Перевагою шокової заморозки є також і те, що при інтенсивному охолодженні зберігається вага продуктів за рахунок зниження випаровування.

Такі апарати вкрай необхідні на фабриках-кухнях, великих їдальнях – всіх підприємств громадського харчування, що готують їжу на винос.

Вони діляться по типу заморозки, її інтенсивності. Розрізняють два режими: м'який – не утворюються поверхневі кристали льоду. Температура не опускається нижче нуля. Застосовується при заморожуванні тіста, фруктів, ягід і овочів; інтенсивна заморзка використовується при заморожуванні м'яса, риби на тривалий термін. Для цього методу характерна суцільна проморозка.

Ми постачаємо товари тільки від провідних виробників, надаємо гарантію і сервісне обслуговування.