Промислові електричні плити призначені для приготування гарячих страв, а так само смаження, запікання та випічки кулінарних, кондитерських виробів в жаровому блоці плити (духовці) на підприємствах громадського харчування: ресторани, бари й кафе, громадські столові і шкільні їдальні.
Зверніть увагу, що для професійних електроплит потрібен дозвіл від відповідних служб і спеціальне підключення (наявність трифазної промислової електромережі і відповідного роз'єму), т. як. електрична плита досить енергоємна. Так само, в обов'язковому порядку, необхідно заземлення.
Робоча поверхня для промислової плити повинна бути гладкою, для того, щоб кухар та його помічники могли вільно рухати посуд на ній. Адже найчастіше в громадському харчуванні їжу готують в великих каструлях, а значить у них досить велика вага — зважте на цю деталь— адже це ефективна робота персоналу.
Консультації. Ми продамо вам промислову двоконфоркову електричну плиту для шкільної їдальні, інше професійне обладнання для їдалень, доставка в регіони України Телефонуйте!
Немає відгуків про цей товар.