Промислові куттери для ковбасного цеху та громадського харчування

Промислові куттери для ковбасного цеху та громадського харчування

Куттери призначені для тонкого подрібнення м'яса і приготування фаршу, а також нарізки овочів у виробничих умовах.

Пропонуємо купити промислові куттери і терки для громадського харчування, ковбасні куттери в ковбасний цех для приготування фаршу. Продаємо запасні частини до куттерів.

Гарантії, сервіс. Доставка по регіонах України (Київ, Львів, Дніпро та інші міста).


Порівняння товарів (0)


Куттер CUT L8 2V CE

Куттер CUT L8 2V CE

Професійний куттер CUT L8 2V CE для ресторану, їдальні, фабрики-кухні.Призначення: перемол м'яса, ри..

35754.6 грн.

Куттер CUT L8 CE

Куттер CUT L8 CE

Серія професійних куттерів CUT L5 CE для шкільної їдальні, великого ресторану.Куттер потрібен для: п..

31778.4 грн.

Куттер CUT L5 CE

Куттер CUT L5 CE

Професійний куттер серії CUT L5 CE для шкільної та заводській їдальні, ресторану або фабрики-кухні.П..

28442.7 грн.

Куттер CUT L3 CE

Куттер CUT L3 CE

Професійний куттер серії CUT L3 CE для їдальні, ресторану або фабрики-кухні.Призначення кутера: дроб..

22010.4 грн.

Куттер FIMAR CL/8

Куттер FIMAR CL/8

Куттер FIMAR CL/8 - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в проми..

31403.0 грн.

Куттер FIMAR CL/5

Куттер FIMAR CL/5

Куттер FIMAR CL/5 - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в проми..

29009.6 грн.

Куттер FIMAR CL/3(380)

Куттер FIMAR CL/3(380)

Куттер FIMAR CL/3(380) - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в ..

Нема в наявності

Куттер FIMAR CL/3

Куттер FIMAR CL/3

Куттер FIMAR CL/3 - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в проми..

25966.3 грн.

Куттер SIRMAN C6 VV

Куттер SIRMAN C6 VV

Куттер SIRMAN C6 VV - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в про..

20136.9 грн.

Куттер SIRMAN C4 VV

Куттер SIRMAN C4 VV

Куттер SIRMAN C4 VV - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в про..

Нема в наявності

Показано з 1 по 10 із 10 (всього 1 сторінок)

Промислові куттери відрізняються від тих же м'ясорубок і блендерів в першу чергу тим, що вони краще подрібнюють продукти до потрібної консистенції.

  1. Міцність конструкції і двигун, розрахований на безперервну роботу.
  2. Якість   ножі куттерів працюють в «щадному» режимі і, в наслідок чого, оброблювані продукти краще зберігають сік і поживні речовини.
  3. У промислових куттерах подрібнюються навіть морожені продукти, отримуючи велику фракцію з чіткими краями.

Ковбасні куттери оснащені спеціальною герметичною кришкою, що створює вакуум. Це потрібно для видалення повітря у фарші.