Промислові куттери для ковбасного цеху та громадського харчування
Куттери призначені для тонкого подрібнення м'яса і приготування фаршу, а також нарізки овочів у виробничих умовах.
Пропонуємо купити промислові куттери і терки для громадського харчування, ковбасні куттери в ковбасний цех для приготування фаршу. Продаємо запасні частини до куттерів.
Гарантії, сервіс. Доставка по регіонах України (Київ, Львів, Дніпро та інші міста).
Показано з 1 по 10 із 10 (всього 1 сторінок)
Промислові куттери відрізняються від тих же м'ясорубок і блендерів в першу чергу тим, що вони краще подрібнюють продукти до потрібної консистенції.
- Міцність конструкції і двигун, розрахований на безперервну роботу.
- Якість ножі куттерів працюють в «щадному» режимі і, в наслідок чого, оброблювані продукти краще зберігають сік і поживні речовини.
- У промислових куттерах подрібнюються навіть морожені продукти, отримуючи велику фракцію з чіткими краями.
Ковбасні куттери оснащені спеціальною герметичною кришкою, що створює вакуум. Це потрібно для видалення повітря у фарші.