Промислові овочерізки і картофелечистки
Овочерізки застосовують для подрібнення продуктів на кухнях громадського харчування: барах, кафе або ресторанах.
Овочерізка – механізація рутини при шинкуванні капусти, нарізці овочів, фруктів як сирих, так і варених, коли продуктів занадто багато, як це зазвичай відбувається на професійній кухні.
Терки-подрібнювачі для подрібнення продуктів у закладах громадського харчування: ресторанів, барів, кафе, а також їдалень. Зазвичай будь-яка овочерізка, оснащена спеціальним ножем-насадкою, може виконувати функції терки.
Якщо овочерізка буде використовуватися ще і як терка — замовте додаткові протиральні ножі (якщо вони з самого початку не йдуть в комплекті).
Продаємо професійне обладнання з доставкою по Україні. Гарантії, сертифікати. Сервісне та гарантійне обслуговування.
Основний інструмент овочерізки – диск, який в залежності від операції беруть або слайсерний для нарізання скибочками, або зі спеціальними профільованими прорізами – для нарізання соломкою, кубиками. Диск-терка для протирання.
Перш ніж купувати промислові овочерізки в інтернет-магазині (наприклад у нас) завжди уточніть продуктивність, комплектацію (кожна модель поставляється зі своїм набором ножів). Але найпростіше — просто зателефонуйте нам (консультація безкоштовна) і ви отримаєте професійні поради, що оптимальніше вибрати.
Головна характеристика промислового обладнання — потужність та ресурс електродвигуна, від нього залежить безперервність роботи. Звертайте на це увагу.