Промислові жарильні шафи

Промислові жарильні шафи

Продаємо промислові жарильні шафи. Запевняємо, це хороший і недорогий вибір для ресторанів, кафе, барів, їдалень.

Шафа жарильна електрична: одно-, двох-, трьох - і чотирьох камерна, призначена для випічки, смаження хлібобулочних виробів на фабриках-кухнях, в пекарнях і кондитерських цехах, а також на кухнях ресторанів, їдалень та інших закладів громадського харчування.



Шафа жарильна електрична-2

Шафа жарильна електрична-2

Жарочні шафи можуть бути різних компонувань: від однієї до трьох секцій на один рівень. Кожна дух..

23004.0 грн.

Шафа жарова електрична ШЖЕ-3

Шафа жарова електрична ШЖЕ-3

Жарочні шафи можуть бути виконані у різних компонуваннях: від однієї до трьох секцій на один рівень...

30762.0 грн.

Шафа жарова електрична ШЖЕ-1

Шафа жарова електрична ШЖЕ-1

Професійні жарочні (духові) шафи можуть бути різних компонувань: від однієї до трьох секцій на один ..

13428.0 грн.

Шафа жарова електрична ШЖЕ-3-GN2 /1

Шафа жарова електрична ШЖЕ-3-GN2 /1

Жарочні шафи можуть бути виконані у різних компонуваннях: від однієї до трьох секцій на один рівень...

45552.0 грн.

Шафа жарильна три секції з 3 конвекціями

Шафа жарильна три секції з 3 конвекціями

Жарильна шафа три секції з 3 конвекціями для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яса, риби..

Передзамовлення

Шафа для смаження три секції з 2 конвекції

Шафа для смаження три секції з 2 конвекції

Жарильна шафа три секції з 2 конвекціями для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів н..

Передзамовлення

Шафа для смаження три секції з 2 конвекціями

Шафа для смаження три секції з 2 конвекціями

Шафа для смаження три секції з 2 конвекціями для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і..

Передзамовлення

Шафа для смаження три секції з 2 конвекції

Шафа для смаження три секції з 2 конвекції

Шафа жарильна три секції з 1 конвекцією для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яса, риби ..

Передзамовлення

Шафа жарильна дві секції з 1 конвекцією

Шафа жарильна дві секції з 1 конвекцією

Шафа для віпікання на дві секції з 1 конвекцією для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яс..

Передзамовлення

Шафа віпічна одна секція з 1 конвекцией

Шафа віпічна одна секція з 1 конвекцией

Шафа віпічна одна секція з 1 конвекцией для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів на..

Передзамовлення

Шафа для смаження три секції з 3 конвекціями

Шафа для смаження три секції з 3 конвекціями

Жарильна шафа три секції з 3 конвекціями для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яса, риби..

Передзамовлення

Шафа жарова для випічки три секції з 2 конвекції

Шафа жарова для випічки три секції з 2 конвекції

Шафа жарова для випічки три секції з 2 конвекції, для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'..

Передзамовлення

Шафа для смаження трисекційний з 1 конвекцією

Шафа для смаження трисекційний з 1 конвекцією

Шафа для смаження трисекційний з 1 конвекцією. Шафа жарильна три секції з 1 конвекцией для випічки к..

Передзамовлення

Двосекційна шафа для смаження одна секція з конвекцією

Двосекційна шафа для смаження одна секція з конвекцією

Двосекційна шафа для смаження, одна секція з конвекцією для випічки хлібобулочних виробів, смаження ..

Передзамовлення

Двосекційна жарильна шафа з 2 конвекціями

Двосекційна жарильна шафа з 2 конвекціями

Двосекційна жарильна шафа з 2 конвекціями для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів ..

Передзамовлення

Трисекційна жарильна шафа

Трисекційна жарильна шафа

Шафа жарильна три секції для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів на професійній ку..

Передзамовлення

Жарильна шафа з конвекцією

Жарильна шафа з конвекцією

Шафа жарильна, одна секція з 1 конвекцією для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яса, риб..

Передзамовлення

Шафа жарильна одна секція

Шафа жарильна одна секція

Шафа жарильна одна секція для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів на професійній к..

Передзамовлення

Двосекційна жарильна шафа

Двосекційна жарильна шафа

Шафа жарильна дві секції для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів на професійній ку..

Передзамовлення

Шафа для жарення три секції

Шафа для жарення три секції

Шафа для жарення, три секції для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів на професійні..

Передзамовлення

Двосекційна шафа для смаження і випічки

Двосекційна шафа для смаження і випічки

Шафа для жарення, дві секції для випічки кондитерки, смаження м'яса, риби і овочів на професійні..

Передзамовлення

Односекційна шафа для смаження

Односекційна шафа для смаження

Шафа для жарення, одна секція для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яса, риби та овочів ..

Передзамовлення

Жарильна шафа три секції монолітний корпус

Жарильна шафа три секції монолітний корпус

Жарильна шафа три секції монолітний корпус для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яса, ри..

Передзамовлення

Жарильна шафа дві секції монолітний корпус

Жарильна шафа дві секції монолітний корпус

Жарильна шафа дві секції монолітний корпус для випічки хлібобулочних виробів, смаження м'яса, ри..

Передзамовлення

Показано з 1 по 24 із 28 (всього 2 сторінок)

Жарочна шафа — це, разом з газовою плитою, традиційний агрегат гарячого цеху. Хоча вже замінюється на сучасні конвекційні шафи і пароконвектомати. В останніх, при смаженні, йде примусова конвекція повітря, тому прожарювання йде рівномірніше (з скоринкою або без), прискорюється сам процес смаження.

Шафа конструктивно проста і, отже, проста й надійна в експлуатації. В загальних рисах шафа складається з власне самої жарочної камери, яка нагрівається ТЕН-ами (для тих, що від електрики), терморегуляторами контролю температури прожарювання і опорними ніжками. Кожна шафа комплектується декількома деками.

Навіщо?

Жарочна шафа, а іноді її називають ще духовою шафою, духовкою — хоча це й не зовсім одне і теж, в шафі для смаження присутні відкриті нагрівальні елементи, а ось в духовці — вони всі закриті (як в пекарських шафах). Так ось: при готуванні в жарочній шафі виходить продукт з скоринкою, з "димком", за рахунок того, що є відкритий нагрівальний елемент, в духовці таке неможливо. Хоча в принципі в обох можна випікати кондитерку, смажити м'ясо, рибу або овочі.

Які бувають?

Залежно від обсягів виробництва жарильна шафа буває одно-, двох-, трисекційна. Для шкільної їдальні, з числом посадочних місць близько ста, однозначно шафа на три секції, фабрика-кухня — трисекційна та не одна, а декілька. Для кафешки з власною випічкою, невеликого ресторану підійде з однією або двома секціями — достатньо.

За типом теплообміну: природна вентиляція або примусова. У першому випадку воздухопотік циркулює всередині камери природно, температура розподіляється не рівномірно: тож доводиться або готувати продукти з різною температурою чи тривалістю готування (наприклад м'ясо внизу — овочі нагорі), або періодично міняти листи чи перевертати продукти (і то і то клопітно — але ж дешево).

Примусова конвекція (вентиляція): у кожній секції встановлюється вентилятор, який задає рівномірний розподіл гарячого повітря всередині камери смаження. Непотрібно перевертати продукти або міняти листи місцями, крім того, в такій камері можна не тільки смажити, пекти, тушкувати, а й розморожувати продукти. Одні плюси — окрім ціни. Примусова конвекція більш просунута технологія, жарильна шафа складніша в обслуговуванні, коштує дорожче, тому на ринку зустрічаються комбіновані варіанти багатосекційних жарилок. Наприклад: у трисекційної шафи одна або кілька секцій може бути з примусовою конвекцією, а решта з природною (або всі три секції з примусовою, але це вплине на ціну).

Висновки

Купуючи шафу, в першу чергу виходимо з виробничих обсягів і меню закладу (скільки і як буде смажитися, випікатися, тушиться), меню також впливає на вибір теплообміну: смажимо чи печемо багато — купуємо шафу для жарення з примусовою конвекцією, дорожче — так, але з лихвою окупиться.

Якщо в закладі планується виключно випічка хлібобулочних і кондитерських виробів, то краще купити пекарську шафу. Зовні пекарські шафи такі ж як жарочні, коштують приблизно однаково, але відмінності все ж є. В першу чергу в пекарській передбачено парозволоження, всі ТЕНи закриті — ці шафи кращі для випічки — не смаження.

Тож купуючи обладнання для смаження, випічки — краще добре зважити, що саме вибрати: шафа для смаження, пекарська шафа, чи краще пароконвектомат.

Продаємо жарочні шафи, пекарські, духовки. Ви можете купити у нас все обладнання для гарячого цеху шкільної їдальні, дитячого садка або в інший заклад громадського харчування. Комплексне оснащення. Ціни доступні, доставка —в кожен регіон кур'єрськими службами України.

Підбір необхідного обладнання, розміщення, 3D планування та розміщення (надаємо план розміщення, підключення, віртуальний 3D тур).