Професійні макароноварки

Професійні макароноварки

Макароноварки (або паста машини) — це професійне обладнання для приготування пасти, макаронів, овочів в промислових умовах на кухнях ресторанів, барів, кафе та піцерій.

По своєму виконанню макароноварки можуть бути як настільними так підлоговими.


Порівняння товарів (0)


Професійна макароноварка

Професійна макароноварка

Настільна однопостова макароноварка для професійної кухні ресторану, піцерії, їдальні. Призначена..

11718.0 грн.

Професійна двопостова макароноварка

Професійна двопостова макароноварка

Настільна двопостова макароноварка для професійної кухні ресторану, піцерії, їдальні. Призначена ..

22005.0 грн.

Макароноварки FIMAR CP11

Макароноварки FIMAR CP11

Макароноварка FIMAR CP11, як це очевидно з назви, призначена для варіння макаронів та інших виробів..

Передзамовлення

Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Настільні — це компактність і економічність, що ідеально підходить для невеликих барів та кафе, де страви з макаронів – не основний продукт, а гарнірів подають не так багато.

Підлогові — це, відповідно, висока продуктивність та обсяги. Підлогові марароноварки користуються попитом у цехах промислового виробництва і у великих ресторанах, піцеріях.

За кількістю варильних ємностей — одно- та двухпостові. В кожній ємності може розміщуватись відразу декілька кошиків.

Переваги макароноварок: оскільки в них варяться не тільки макарони, але і гарніри (картопля, каші, яйця), то макароноварки на професійній кухні працюють фактично безперервно. Тому й вимоги до них дуже високі:

  • Швидкість розігріву та підтримки температури.
  • Безперервність роботи і ефективний тепловідвід.

Принцип роботи пастоварки. У ємність паста машини з киплячою водою занурюється кошик з пастою, картоплею або що ще в ній готується. Це зручно, тому що вода вже кипить і ми можемо завантажити відразу кілька кошиків, — разом, або чергуючи їх за часом.

Крім того: піна, залишковий крохмаль видаляється через спеціальні зливні отвори і їх не потрібно весь час знімати. Вода подається весь час — по мірі необхідності, а надлишки видаляються через зливний отвір. Варіння йде в кошиках, значить готовий продукт непотрібно додатково відкинути на друшляк.

Як бачите, пастоварки (паста машини) зручні всім, якщо гарнірів готується багато, а на професійній кухні їх готують безперервно і завжди багато.

Пропонуємо купити макароноварки для промислового застосування в закладах громадського харчування. Сервіс, гарантії та доставка в Київ, Дніпро та інші міста України.