Професійна електрична плита для приготування гарячих страв, а також смаження, запікання та випічки кулінарних, кондитерських виробів в жаровому блоці плити на підприємствах громадського харчування: ресторанів, барів та кафе.
Зверніть увагу, що для промислових електричних плит необхідно спецдозвіл від служб електронагляду, а також спеціальне підключення (наявність трифазної промислової електромережі та спеціального роз'єму), т. як. електрична плита досить дешева. Крім того, в обов'язковому порядку, необхідно електричне заземлення.
Робоча поверхня для промислових електроплит повинна бути гладкою, для того, щоб кухар з помічниками міг легко пересувати великий посуд на ній. Адже зазавичай в їдальнях й ресторанах їжу готують в великих каструлях, а значить вони мають велику вагу — це слід врахувати — бо це ефективна робота персоналу.
Консультації, продаж професійних електричних плит для столових — іншого обладнання для закладів громадського харчування, доставка в регіони України Телефонуйте!
Немає відгуків про цей товар.