Зовні – індукційна плита не відрізняється від звичайної електроплити. Відмінність лише в способі нагріву: у електроплиті нагрівання відбувається нагрівальним елементом і далі передається самiй посуді, а в індукційної – нагрівається сама посуда, за рахунок електромагнітного поля, що генерує спеціальна котушка індуктивності.
Завдяки найбільш короткого шляху перетворення електричної енергії у теплову, індукційні плити мають перевагу, в порівнянні з електроплитами – вони нагріваються швидше.
Особливості індукційної плити: для індукційного плити підійдуть – сталевий та сталевий, емальований посуд, чавунний посуд, посуд з нержавійки та з феромагнітною дном, алюмінієвий посуд, також з феромагнітною дном. Але не годиться посуд, який виготовлено з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки та порцеляни.
Індукційні варильні панелі дуже легко чистити. На звичайних склокерамічних конфорках пролита рідина пригорає, а ось з індукційної конфоркою — все набагато простіше: пролита рідина не пригорає, очищати таку варильну панель можна відразу, причому, щоб видалити, наприклад, laquo;сбiгшеraquo; молоко, досить звичайної серветки.
Корпус виконаний з нержавіючої сталі, плита з склокераміки, робота в режимі рівнів потужності або режимі температури, індукційна частина поверхні Ø120 - 280 мм.
Немає відгуків про цей товар.