Ніж-сікач TRAMONTINA TRADICIONAL (широке лезо). Довжина леза — 152 мм.
Лезо сікача зроблено з нержавіючої сталі AISI 420, а це хороша пластичність, ударна в'язкість.
Збалансована твердість ножа — 53 HRC дозволяє довго зберігати заводську заточку і, разом з тим, приймати нову заточку в домашніх умовах, лезо пружне, а товщина 1.2÷1.8 мм не дає йому «грати» при сильних розрубах.
Добре збалансований: тан клинка проходить практично через все руків'я і воно важить стільки ж, скільки й лезо. Завдяки гарному балансуванню рука не втомлюється, що важливо при роботі на професійній кухні.
Руків'я — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Вершини клепок гладкі і не виступають за поверхню рукоятки.
Сікач легко миється (але не можна мити в посудомийній машині).
Немає відгуків про цей товар.