Ніж кухарський Tramontina Tradicional. Довжина леза 152 мм (6").
Ніж-універсал. Кухарський ніж можна застосовувати для чищення, нарізки, шинкування, перерубания дрібних кісточок.
Збалансована твердість клинка — 53 HRC, що дозволяє зберігати заводську заточку, а надалі робити нову правку самостійно. Але при цьому лезо ножа пружне, не «грає».
Товщина леза — 1.2÷1.8 мм
Руків'я — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Вершини клепок гладкі та не виступають за поверхню руків'я, а наявність шийки запобігає втоми кисті руки і появи мозолів.
Це хороший кухарський ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я і воно важить стільки ж як і лезо.
Продаємо професійні поварські ножі з доставкою в Київ, Львів, Дніпро — інші регіони і міста України.
Немає відгуків про цей товар.