Пара ножів для стейка Tramontina Tradicional. Довжина леза 127 мм (5").
Ніж з зубчастої ріжучою кромкою використовують для добре прожареного стейка. Для стейка «на крові» і «рожевого» стейка (ступінь прожарювання rere, blue rare) використовують ножі з гладким лезом).
Ніж збалансований. Тан клинка проходить практично через всю рукоятку (більше 2/3 руків'я) і воно важить стільки ж як і лезо.
Оптимальна твердість клинка — 53 HRC. З одного боку довге збереження заводського заточування (а серрейторну заточку складно перезаточувати), а з іншого боку — лезо пружне, його товщина — 1.2÷1.8 мм і це не дає йому «грати», навіть якщо ви ріжете дуже просмажений стейк.
Руків'я зручно лежить в руці, ніж не вислизає тане натирає долоню. Матеріал руків'я — натуральне дерево зі спеціальним вологостійким і протимікробним просоченням. Клепки не виступають за поверхню рукоятки.
Серію Tradicional не можна мити в посудомийній машині.
Ножі продаються в індивідуальній упаковці (блістері).
Увага: є оптове пропозиція — 12 ножів в картонній коробці.
Немає відгуків про цей товар.