Ніж кухарський Tramontina Tradicional. Довжина леза 178 мм
Ніж-універсал. Кухарський ніж можна застосовувати для чищення, нарізки, шинкування, перерубания дрібних кісточок.
Твердість клинка — 53 HRC, що дозволяє зберігати заводську заточку, а надалі робити нову заточку самостійно за допомогою мусата.
Лезо пружне, але не «грає» завдяки товщині 1.2÷1.8 мм.
Руків'я — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Вершини клепок гладкі і не виступають за поверхню руків'я, а наявність шийки запобігає втомлення кисті руки й появу мозолів.
Це хороший кухарський ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я і воно важить стільки ж як і лезо.
Продаємо професійні поварські ножі з доставкою в Київ, Харків та інші міста України.
Немає відгуків про цей товар.