Ніж кухаря Tramontina Tradicional. Довжина леза 203 мм (8").
Справжній універсал, його ще називають шеф-ніж і використовують для чистки, нарізки та шинкування, перерубания дрібних кісточок птиці і риби.
Твердість клинка збалансована — 53 HRC, а це і довге збереження первинного заводського заточування і пружність леза при сильних ударах, воно не «грає».
Товщина леза — 1.2÷1.8 мм
Руків'я — натуральне дерево з спецпросоченням. Клепки не виступають за поверхню руків'я, а наявність шийки на руків'ї запобігає натирання долоні і рука не втомлюється.
Це хороший кухарський ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я (2/3 рукояті) і воно важить стільки ж як і лезо.
Продаємо професійні ножі з доставкою в Київ, Львів, Дніпро — інші регіони і міста України.
Немає відгуків про цей товар.