Ніж для тонкої нарізки шинки Tramontina Tradicional. Довжина леза 229 мм.
Довге, вузьке лезо дозволяє нарізати холодну або гарячу шинку «в один рух», а вузькість леза не дозволяє налип продукту нарізання.
Крім шинки цим ножем також ріжуть смажене м'ясо, копчену або варену рибу. Тому його ще називають як універсальний ніж гастрономічний.
Твердість леза — 53 HRC, що дозволяє зберігати заводську заточку, а надалі правити ніж у в домашніх умовах. Лезо пружне, его товщина 1.2÷1.8 мм.
Ніж збалансований: тан клинка проходить практично через все руків'я, воно важить стільки ж як і саме лезо.
Продаємо ножі та столові прилади Tramontina серії Tradicional. Доставка по містам України.
Немає відгуків про цей товар.