Ніж для м'яса Tramontina Tradicional. Довжина леза 178 мм (7").
Кухонний ніж для розрізу м'яса — один з основних ножів не тільки на професійній кухні, але й вдома.
Твердість клинка вивірена — 53 HRC. А отже це: по-перше заводська заточка зберігається довго і надалі легко відновлюється в домашніх умовах, а по-друге — лезо пружне, але товщина леза в 1.2÷1.8 мм не дає йому «грати».
Руків'я зручно лежить в руці. Матеріал руків'я — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Клепки не виступають за поверхню рукоятки.
Ніж добре збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я (2/3 рукояті) і воно важить стільки ж як і лезо.
Продаємо кухонні ножі для м'яса з доставкою в Київ, Дніпро, Харків.
Немає відгуків про цей товар.