Кухонний кухарський ніж Tramontina Tradicional. Довжина леза 229 мм (9").
Ніж-універсал, його ще називають шеф-ніж і використовують для чистки, нарізки, шинкування і перерубания дрібних кісточок птиці і риби.
Твердість клинка збалансована — 53 HRC, а це і довга збереження первинної заводський заточування і пружність леза при сильних ударах, воно не «грає».
Товщина леза — 1.2÷1.8 мм
Рукоятка — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Заклепки не виступають за поверхню рукоятки, а наявність шийки на рукоятці запобігає втому кисті і натирання долоні.
Цей професійний кухонний ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через всю рукоятку (2/3 рукояті) і вона важить стільки ж як і лезо.
Продаємо професійні ножі з доставкою в Київ, Львів, Дніпро — інші регіони і міста України.
Немає відгуків про цей товар.