Апарат шокової заморозки DGD AT07ISOP – виробництво Італія. Призначений для інтенсивного заморожування продуктів харчування. Даний метод laquo;шоковоїraquo; заморозки дозволяє зберегти всі корисні мінерали та вітаміни, а також сбереже смак, колір та початковий запах практично як і у свіжих продуктів.
- Корпус і камера апарата шокової заморозки – нержавіюча сталь AISI 304
- Робота DGD AT10ISOP можлива при температурі навколишнього середовища до +43 °С
- У камері апарату передбачено 10 рівней, відстань між полицями 68мм.
- Апарат може працювати в двох циклах:
- Охолодження та заморожування.
- Охолодження-зниження температури камери до +3 °С
- Заморморожування-зниження температури до -18 °С
- В наявності – є термощуп
- Є контроль циклу охолодження.
Загальні характеристики | |
Підключення, В | 380 |
Потужність, кВт | 2.1 |
Габарити (ДхШхВ), мм | 750x740x1290 |
Додатково | |
Кіл-ть рівней GN 1/1 | 10 |
Продуктивність, кг/година | 35 кг за 90 хв (від+70 до +3) 25 кг за 240 хв (від +70 до -18) |