Холодильні та морозильні вітрини Tecnodom

Виберіть підкатегорію
Вітрина холодильна Tecnodom P-EVOK150V
Замовляйте професійну холодильну вітрину для гастрономії, кондитерських виробів, м'ясної та молочної..
212148 грн.
Вітрина холодильна Tecnodom EVOK90VW
Купуйте стильну холодильну вітрину для презентації продукції! Tecnodom EVOK90VW – чудове рішення для..
168240 грн.
Вітрина холодильна Tecnodom EVOK90V290
Придбайте професійну холодильну вітрину для якісного зберігання та презентації продукції! Tecnodom E..
146178 грн.
Вітрина холодильна Tecnodom EVOK90V
Замовляйте професійну холодильну вітрину для презентації продукції! Tecnodom EVOK90V – компактне і с..
144252 грн.
Вітрина холодильна Tecnodom EVOK180V
Придбайте професійну холодильну вітрину для ефективного охолодження продукції! Tecnodom EVOK180V – с..
243486 грн.
Вітрина холодильна Tecnodom EVOK120V
Купіть якісну холодильну вітрину для гастроємностей! Forcold G-VRX1400-330 – чудове рішення для проф..
177822 грн.
На відміну від холодильних шаф і скринь, які призначені для тривалого зберігання продуктів на кухні або складі — тому з глухими дверима, вітрини використовують для вигідною презентації продукції Покупцям, — вони максимально відкриті до огляду і з легким доступом до продуктів, що в них зберігаються.
Функціонально діляться на дві великі групи: вітрини самообслуговування — бонети і вітрини обслуговування Продавцем через прилавок. Вітрини робляться максимально відкритими, щоб вигідно презентувати товар і дати легкий доступ до нього.
Конструктивно — горизонтальні або вертикальні з розташуванням на прилавку, бар-стійці — настільні, і з розміщенням на підлозі.
По робочих температурам: низькотемпературні від -18ºС до нуля — морозильні вітрини для зберігання м'яса, риби і інших морожених продуктів; середньотемпературні, з температурним діапазоном від 1ºС до 7ºС для викладки і зберігання ковбас, молочки. Комбіновані вітрини, здатні тримати обидва діапазони температур. Вузькоспеціалізовані вітрини, наприклад кондитерські вітрини, в яких підтримується режим охолодження саме кондитерки.