Холодильні та морозильні вітрини Cold

Холодильні та морозильні вітрини Cold

Виберіть підкатегорію


Вітрина кондитерська Cold С-09 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-09 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-09 PN-W, виробник: Cold. Вітрини кондитерські підлогові на професійній к..

213776 грн.

Вітрина кондитерська Cold С-13 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-13 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-13 PN-W, виробник: Cold. Вітрини кондитерські підлогові на професійній к..

216122 грн.

Вітрина кондитерська Cold С-17 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-17 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-17 PN-W, виробник: Cold. Вітрини кондитерські підлогові для бару, кафе т..

237008 грн.

Вітрина кондитерська Cold С-09 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-09 PN-W

Вітрина кондитерська Cold С-09 PN-W, виробник: Cold. Вітрини кондитерські підлогові на професійній к..

Передзамовлення

Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

На відміну від холодильних шаф і скринь, які призначені для тривалого зберігання продуктів на кухні або складі — тому з глухими дверима, вітрини використовують для вигідною презентації продукції Покупцям, — вони максимально відкриті до огляду і з легким доступом до продуктів, що в них зберігаються.

Функціонально діляться на дві великі групи: вітрини самообслуговування — бонети і вітрини обслуговування Продавцем через прилавок. Вітрини робляться максимально відкритими, щоб вигідно презентувати товар і дати легкий доступ до нього.

Конструктивно — горизонтальні або вертикальні з розташуванням на прилавку, бар-стійці — настільні, і з розміщенням на підлозі.

По робочих температурам: низькотемпературні від -18ºС до нуля — морозильні вітрини для зберігання м'яса, риби і інших морожених продуктів; середньотемпературні, з температурним діапазоном від 1ºС до 7ºС для викладки і зберігання ковбас, молочки. Комбіновані вітрини, здатні тримати обидва діапазони температур. Вузькоспеціалізовані вітрини, наприклад кондитерські вітрини, в яких підтримується режим охолодження саме кондитерки.