Апарати шокової заморозки Gemm

Апарат шокової заморозки GEMM BCE05
Придбайте професійний апарат шокової заморозки для швидкого охолодження та ефективного збереження пр..
169704 грн.
Апарат шокової заморозки GEMM BCB05
Придбайте професійний апарат шокової заморозки для швидкого охолодження та ефективного збереження як..
188520 грн.
Апарат шокової заморозки GEMM BCB10
Придбайте професійний апарат шокової заморозки для швидкого охолодження та збереження якості продукт..
339312 грн.
Апарати шокової заморозки швидко (в 5-10 разів швидше) охолоджують до необхідних низьких температур в -30 ... -40ºС. Охолодження йде за пришвидшеній циркуляції повітря всередині морозильної камери. Швидкість, заморозки продуктів, запобігає утворенню великих кристалів льоду, які псують їх внутрішню структуру.
Перевагою шокової заморозки є також і те, що при інтенсивному охолодженні зберігається вага продуктів за рахунок зниження випаровування.
Такі апарати вкрай необхідні на фабриках-кухнях, великих їдальнях – всіх підприємств громадського харчування, що готують їжу на винос.
Вони діляться по типу заморозки, її інтенсивності. Розрізняють два режими: м'який – не утворюються поверхневі кристали льоду. Температура не опускається нижче нуля. Застосовується при заморожуванні тіста, фруктів, ягід і овочів; інтенсивна заморзка використовується при заморожуванні м'яса, риби на тривалий термін. Для цього методу характерна суцільна проморозка.
Ми постачаємо товари тільки від провідних виробників, надаємо гарантію і сервісне обслуговування.