КХН-1,44 Minicella ММ для зберігання та охолодження продуктів харчування.
Залежно від призначення, збірні холодильні камери можуть бути двох видів, — середньотемпературні та низькотемпературні. Призначення таких камер, зберігання продуктів харчування і готової продукції на професійних кухнях і в магазинах, супермаркетах, а в середньотемпературних — навіть зберігання квітів.
Основне
Основні характеристики промислової холодильної камери:
- Об'єм, м3 — 1.44;
- Габарити (ДхШхВ), мм — 1000х1150х2615.
Крім типових моделей, стандартних обсягів від 2.94 до 74.65 м3, можливе проектування і виробництво камер, які точно вписуються в габарити задані Замовником.
Нестандартне обладнання
Для підбору камери за вашими параметрами зв'яжіться з Менеджерами, ми прорахуємо необхідну Вам конструкцію за параметрами і ціною.
Виконуємо 3D розстановку, зонування приміщень — рішення " під ключ"
Продаж, доставка в Київ, Харків, Миколаїв та інші області України. Сервісне обслуговування.
Загальні характеристики | |
Габарити (ДхШхВ), мм | 1000х1150х2615 |
Вага, кг | 167 |
Додатково | |
Обсяг, м.куб | 1.44 |
Температурний режим, °С | -5...+5 |