Професійні макароноварки Fimar

Макароноварки FIMAR CP11
Макароноварка FIMAR CP11, як це очевидно з назви, призначена для варіння макаронів та інших виробів..
Передзамовлення
Настільні — це компактність і економічність, що ідеально підходить для невеликих барів та кафе, де страви з макаронів – не основний продукт, а гарнірів подають не так багато.
Підлогові — це, відповідно, висока продуктивність та обсяги. Підлогові марароноварки користуються попитом у цехах промислового виробництва і у великих ресторанах, піцеріях.
За кількістю варильних ємностей — одно- та двухпостові. В кожній ємності може розміщуватись відразу декілька кошиків.
Переваги макароноварок: оскільки в них варяться не тільки макарони, але і гарніри (картопля, каші, яйця), то макароноварки на професійній кухні працюють фактично безперервно. Тому й вимоги до них дуже високі:
- Швидкість розігріву та підтримки температури.
- Безперервність роботи і ефективний тепловідвід.
Принцип роботи пастоварки. У ємність паста машини з киплячою водою занурюється кошик з пастою, картоплею або що ще в ній готується. Це зручно, тому що вода вже кипить і ми можемо завантажити відразу кілька кошиків, — разом, або чергуючи їх за часом.
Крім того: піна, залишковий крохмаль видаляється через спеціальні зливні отвори і їх не потрібно весь час знімати. Вода подається весь час — по мірі необхідності, а надлишки видаляються через зливний отвір. Варіння йде в кошиках, значить готовий продукт непотрібно додатково відкинути на друшляк.
Як бачите, пастоварки (паста машини) зручні всім, якщо гарнірів готується багато, а на професійній кухні їх готують безперервно і завжди багато.
Пропонуємо купити макароноварки для промислового застосування в закладах громадського харчування. Сервіс, гарантії та доставка в Київ, Дніпро та інші міста України.