Обладнання для їдалень

Обладнання для їдалень

Відкриваємо їдальню. Необхідне обладнання для їдальні

Загальна інформація та рекомендації по професійному столовому обладнанню, посуду та кухарському начинню.

Рекомендації та інструкції (типові) по техніці безпеки, з пожежної безпеки в публічних їдалень, у тому числі й шкільних. Особливості експлуатації такого обладнання.



Жарочні, пекарські шафи — відмінності, особливості

Жарочні, пекарські шафи — відмінності, особливості

І жарочні і пекарські шафи відносяться до промислового теплового обладнання, що широко застосовуєтьс..

Хочете купити стіл виробничий з нержавійки?

Хочете купити стіл виробничий з нержавійки?

Постачальник обладнання для ресторанів і кафе HoReCa пропонує купити стіл виробничий з нержавіючої с..

Мийний цех в їдальні

Мийний цех в їдальні

Організація мийного цеху (мийної) харчоблоку шкільній їдальні, бару, ресторану — інших закладі..

Посудомийна машина для громадського харчування

Посудомийна машина для громадського харчування

Чистота та блиск посуду — це запорука успішності будь-якого закладу громадського харчування, ч..

Вибір мийної ванни

Вибір мийної ванни

Ванна мийна – необхідний атрибут професійної кухні будь-якого закладу громадського харчування,..

Відкриваємо їдальню. Яке необхідне обладнання

Відкриваємо їдальню. Яке необхідне обладнання

Їдальня – самий демократичний формат громадського харчування. З вишуканим або мінімальним д..