Теплове обладнання для професійної кухні

Теплове обладнання для професійної кухні

Теплове обладнання для професійної кухні. Газові плити, промислові індукційні та звичайні електричні плити.

Публіцистика, цікаві матеріали по тепловому обладнання для закладів громадського харчування: барів, ресторанів та кафе.

Купуючи теплове обладнання для будь-якого типу закладу громадського харчування, необхідно завжди ретельно підійти до його вибору — інакше вам забезпечені додаткові витрати, і то чималі, на ремонт, обслуговування, а часом й його заміну.

Слід дивитися не тільки на ціну та бренд, але й на його відповідність до вашого технологічного циклу (простіше кажучи: чи зможе воно витримувати режим навантаження у вашому закладі та справлятися з обсягами); ци є можливість встановити у вашому закладі електричне або газове теплове обладнання.

Спілкуючись з постачальниками — уточнюйте: а чи надають вони гарантії на свій товар, та чи пропонують вони сервісне обслуговування та ремонт.



Жарочні, пекарські шафи — відмінності, особливості

Жарочні, пекарські шафи — відмінності, особливості

І жарочні і пекарські шафи відносяться до промислового теплового обладнання, що широко застосовуєтьс..

Теплові лампи

Теплові лампи

Інфрачервоні лампи являють собою високочастотні випромінювачі. Вони мають не лише освітлювальний, ал..

Особливості індукційних плит

Особливості індукційних плит

Не потрібно часу на розігрів конфорки — нагрівання посуду відбувається митьєво із задано..