Професійні електричні плити призначені для приготування гарячих страв, а також смаження, запікання та варіння на підприємствах громадського харчування: ресторанів, барів та кафе.
- Робоча поверхня та фронтальні панелі плити з нержавіючої сталі AISI 304. Каркас та інші панелі — цільноштамповані герметичні поверхні з нержавіючої сталі.
- Конфорки — чавунні, круглі, з захисним термостатом та перемикачем на 6 положень, який включає 6 різних концентричних зон потужності.
- Індикатори контролю напруги й роботи.
- Регульовані ніжки (тільки у версії зі столом).
Продаємо професійне обладнання для ресторанів, їдалень: плити електричні 2-х, 3-х, 4-х та 6-ти конфорочні без духовки або з жарильних шафою.
Поставка по регіонах України. Сервине обслуговування та запчастини.
Загальні характеристики | |
Конфорки, шт. | 4 |
Підключення, В | 380 |
Потужність, кВт | 10.4 |
Габарити (ДхШхВ), мм | 800х700х850 |
Вага, кг | 50 |
Додатково | |
Розмір конфорок, мм | Ø 220 |
Наявність духовки | Ні |
Діапазон регулювання температури, °С | +50…+400 |
Плита електрична 4-х конфорочна без духовки Stalgast 972410610
- Виробник: Stalgast
- Код Товару: 3417-06
- Наявність: Передзамовлення