Пекарські шафи для випічки хліба і кондитерки
Пекарські шафи для випічки хліба та кондитерських виробів (тортів, пирогів) в хлібобулочній галузі: хлібозаводи, хлібопекарні, міні-пекарні та в кондитерських цехах.
Поширенню пекарських та жарочних шаф дала легкість їх експлуатації, надійність конструкції, ремонтопридатність. До того ж й ціна пекарського шафи прийнятна — значить окупність на висоті.
У цій категорії немає товарів.
Конструктивно професійна жарова (пекарська) шафа складається з пекарної камери де і відбувається випічка. Сама камера нагрівається ТЕН-нами, прихованими за верхньою та нижньою лицьовими панелями.
Випікання контролюється термодатчиками, а самі нагрівальні ТЕН-и змінюють температуру прогріву або одночасно, або погруппно.
Шафи поділяються на одно-, двох- та багатосекційні, секції яких встановлюються одна над одною.
Передбачається роздільне регулювання температури в кожній секції.
Крім того: деякі конструкції промислових шаф оснащуються парозволожуванням, що пом'якшує скоринку в процесі випічки, а то й зовсім може звести її утвовення нанівець.
Купіть професійні духові шафи для випічки хліба, пиріжків та кондитерки. У нас: одно-, двох- і трисекційні шафи українського виробництва. Гарантія й сервіс, доставка в регіони кур'єрськими службами України.
Телефонуйте! Ми обов'язково сформуємо для вас цікава пропозиція.