Конвекційні печі (конвектомати) Tecnodom

Піч пароконвекційна Tecnodom FEDL10NEMIDVH2O
Шукаєте настільну пароконвекційну піч із розширеними можливостями? Tecnodom FEDL10NEMIDVH2O – чудове..
186360 грн.
Піч пароконвекційна Tecnodom FEDL07NEMIDVH2O
Шукаєте настільну пароконвекційну піч із розширеними можливостями? Tecnodom FEDL07NEMIDVH2O – чудови..
173214 грн.
Піч пароконвекційна Tecnodom FEDL06NEMIDVH2O
Шукаєте настільну пароконвекційну піч із розширеними можливостями? Tecnodom FEDL06NEMIDVH2O – чудови..
148056 грн.
Піч пароконвекційна Tecnodom FEDL05NEMIDVH2O
Потрібна настільна пароконвекційна піч із точним регулюванням пари? Tecnodom FEDL05NEMIDVH2O – чудов..
144204 грн.
Піч пароконвекційна Tecnodom FEDL04NEMIDVH2O
Шукаєте ефективну настільну пароконвекційну піч? Tecnodom FEDL04NEMIDVH2O – чудове рішення для профе..
136404 грн.
Піч конвекційна Tecnodom FEM04NEPSV
Шукаєте компактну конвекційну настільну піч? Tecnodom FEM04NEPSV – чудове рішення для професійної ку..
51822 грн.
Піч конвекційна Tecnodom FEM04NE595V
Шукаєте компактну настільну конвекційну піч? Tecnodom FEM04NE595V – чудове рішення для професійної к..
36744 грн.
Піч конвекційна Tecnodom FEM04NE595V
Потрібна компактна настільна конвекційна піч? Tecnodom FEM04NE595V – чудове рішення для професійної ..
36894 грн.
Переваги
Основна перевага конвекційних печей — висока ефективність (за рахунок швидкості готування та економічності), їх універсальність при вельми компактних габаритах. Наявність автоматизації — спеціальних попередньо встановлених програм для дотримання всіх режимів випічки.
Універсальність конвектомата дозволяє багато в чому замінювати жарочні шафи, макароноварки, жарочні поверхні та електросковороди — та практично весь спектр теплового обладнання сучасної кухні. Тому, якщо кухня невелика, вам варто раз витратитися та й купити конвекційну піч — повірте, витрати на неї окупляться сторицею!
Принцип роботи
За теплоутворенням конветомати працюють на електриці або ж газі. Для конвекційних печей принцип роботи однаковий: примусова конвекція (звідси власне й назва — конвекційні печі, конвектомати, пароконвекційні печі). Вентилятори розподіляють тепло рівномірно по всьому об'єму камери випікання —цим прискорюючи процес готування (а де швидкість, там і економія).
Парозволоження. Примусово конвекція повітря призводить до надмірного пересушування клімату всередині камери — тож деякі моделі (переважно промислового призначення) оснащуються парозволоженням з ручним або автоматичним управлінням.
Вигода
Універсальність. Промислові конвекційні печі використовуються в ресторанах, кафе, фаст-фудах, хлібопекарнях та кондитерських цехах (а тепер ще й в піцеріях).
Вони легкі, компактні, безпечні в роботі. Наявність автоматики дає можливість готувати багато страв одночасно. Прозоре, скло, що не пітніє, дає можливість вести візуальний контроль за процесом готування. Примусова конвекція створює рівномірну температуру по всій камері — пропікаючи рівномірно з усіх боків продукт, що готується.
Ми пропонуємо вам купити конвекційні печі, інше обладнання для ресторанів, кафе і фаст-фудів. Консультації, знижки та гарна ціна.