Конвекційні печі (конвектомати) FROSTY

Піч конвекційна EN-50
Піч конвекційна FROSTY EN-50 — надійне обладнання для професійного приготування страв із рівномірним..
49128 грн.
Піч конвекційна EN-30A
Піч конвекційна FROSTY EN-30A — ефективна та універсальна піч для професійного приготування страв із..
24564 грн.
Піч конвекційна ESD-8A
Піч конвекційна FROSTY ESD-8A — якісне обладнання для професійного використання, яке забезпечує рівн..
45390 грн.
Піч конвекційна EСS-4A
Піч конвекційна FROSTY ECS-4A — ефективний та зручний інструмент для приготування страв у закладах г..
24831 грн.
Піч конвекційна EСS-8A
Піч конвекційна FROSTY ECS-8A — функціональне рішення для закладів громадського харчування, яке забе..
39249 грн.
Піч конвекційна EN-20A
Піч конвекційна FROSTY EN-20A — компактна й ефективна піч для конвекційного приготування страв без ф..
Передзамовлення
Піч конвекційна ESD-1A
Піч конвекційна FROSTY ESD-1A — компактне та ефективне обладнання для професійного приготування стра..
Передзамовлення
Піч конвекційна ESD-4A
Піч конвекційна FROSTY ESD-4A — функціональне рішення для професійної кухні, яке забезпечує якісне т..
Передзамовлення
Переваги
Основна перевага конвекційних печей — висока ефективність (за рахунок швидкості готування та економічності), їх універсальність при вельми компактних габаритах. Наявність автоматизації — спеціальних попередньо встановлених програм для дотримання всіх режимів випічки.
Універсальність конвектомата дозволяє багато в чому замінювати жарочні шафи, макароноварки, жарочні поверхні та електросковороди — та практично весь спектр теплового обладнання сучасної кухні. Тому, якщо кухня невелика, вам варто раз витратитися та й купити конвекційну піч — повірте, витрати на неї окупляться сторицею!
Принцип роботи
За теплоутворенням конветомати працюють на електриці або ж газі. Для конвекційних печей принцип роботи однаковий: примусова конвекція (звідси власне й назва — конвекційні печі, конвектомати, пароконвекційні печі). Вентилятори розподіляють тепло рівномірно по всьому об'єму камери випікання —цим прискорюючи процес готування (а де швидкість, там і економія).
Парозволоження. Примусово конвекція повітря призводить до надмірного пересушування клімату всередині камери — тож деякі моделі (переважно промислового призначення) оснащуються парозволоженням з ручним або автоматичним управлінням.
Вигода
Універсальність. Промислові конвекційні печі використовуються в ресторанах, кафе, фаст-фудах, хлібопекарнях та кондитерських цехах (а тепер ще й в піцеріях).
Вони легкі, компактні, безпечні в роботі. Наявність автоматики дає можливість готувати багато страв одночасно. Прозоре, скло, що не пітніє, дає можливість вести візуальний контроль за процесом готування. Примусова конвекція створює рівномірну температуру по всій камері — пропікаючи рівномірно з усіх боків продукт, що готується.
Ми пропонуємо вам купити конвекційні печі, інше обладнання для ресторанів, кафе і фаст-фудів. Консультації, знижки та гарна ціна.