Конвекційні печі (конвектомати) FROSTY

Конвекційні печі (конвектомати) FROSTY


Піч конвекційна EN-50

Піч конвекційна EN-50

Піч конвекційна FROSTY EN-50 — надійне обладнання для професійного приготування страв із рівномірним..

49128 грн.

Піч конвекційна EN-30A

Піч конвекційна EN-30A

Піч конвекційна FROSTY EN-30A — ефективна та універсальна піч для професійного приготування страв із..

24564 грн.

Піч конвекційна ESD-8A

Піч конвекційна ESD-8A

Піч конвекційна FROSTY ESD-8A — якісне обладнання для професійного використання, яке забезпечує рівн..

45390 грн.

Піч конвекційна EСS-4A

Піч конвекційна EСS-4A

Піч конвекційна FROSTY ECS-4A — ефективний та зручний інструмент для приготування страв у закладах г..

24831 грн.

Піч конвекційна EСS-8A

Піч конвекційна EСS-8A

Піч конвекційна FROSTY ECS-8A — функціональне рішення для закладів громадського харчування, яке забе..

39249 грн.

Піч конвекційна EN-20A

Піч конвекційна EN-20A

Піч конвекційна FROSTY EN-20A — компактна й ефективна піч для конвекційного приготування страв без ф..

Передзамовлення

Піч конвекційна ESD-1A

Піч конвекційна ESD-1A

Піч конвекційна FROSTY ESD-1A — компактне та ефективне обладнання для професійного приготування стра..

Передзамовлення

Піч конвекційна ESD-4A

Піч конвекційна ESD-4A

Піч конвекційна FROSTY ESD-4A — функціональне рішення для професійної кухні, яке забезпечує якісне т..

Передзамовлення

Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)

Переваги

Основна перевага конвекційних печей — висока ефективність (за рахунок швидкості готування та економічності), їх універсальність при вельми компактних габаритах. Наявність автоматизації — спеціальних попередньо встановлених програм для дотримання всіх режимів випічки.

Універсальність конвектомата дозволяє багато в чому замінювати жарочні шафи, макароноварки, жарочні поверхні та електросковороди — та практично весь спектр теплового обладнання сучасної кухні. Тому, якщо кухня невелика, вам варто раз витратитися та й купити конвекційну піч — повірте, витрати на неї окупляться сторицею!

Принцип роботи

За теплоутворенням конветомати працюють на електриці або ж газі. Для конвекційних печей принцип роботи однаковий: примусова конвекція (звідси власне й назва — конвекційні печі, конвектомати, пароконвекційні печі). Вентилятори розподіляють тепло рівномірно по всьому об'єму камери випікання —цим прискорюючи процес готування (а де швидкість, там і економія).

Парозволоження. Примусово конвекція повітря призводить до надмірного пересушування клімату всередині камери — тож деякі моделі (переважно промислового призначення) оснащуються парозволоженням з ручним або автоматичним управлінням.

Вигода

Універсальність. Промислові конвекційні печі використовуються в ресторанах, кафе, фаст-фудах, хлібопекарнях та кондитерських цехах (а тепер ще й в піцеріях).

Вони легкі, компактні, безпечні в роботі. Наявність автоматики дає можливість готувати багато страв одночасно. Прозоре, скло, що не пітніє, дає можливість вести візуальний контроль за процесом готування. Примусова конвекція створює рівномірну температуру по всій камері —  пропікаючи рівномірно з усіх боків продукт, що готується.

Ми пропонуємо вам купити конвекційні печі, інше обладнання для ресторанів, кафе і фаст-фудів. Консультації, знижки та гарна ціна.