Настільна однопостова макароноварка для професійної кухні ресторану, піцерії, їдальні.
Призначена для безперервного варіння макаронів, картоплі — інших гарнірів.
Встановлюється в теплову лінію кухні/гарячого цеху або може стояти окремо.
Макароноварка настільна, але може встановлюватися на спеціальну базу — каркас обшитий металом, може бути з дверцятами або без.
Технічні характеристики:
- Ванна для варіння — штампована, підвищеної жорсткості, з округленими кутами
(легко миється і не деформується). - Зливний кран з блокуванням від випадкового відкривання.
- Пристінний вентильований борт і бічні бортики захищають від розбризкування.
- Макароноварка електрична. Підключення: промислова мережа 380 В.
Продаємо професійні макароноварки електричні (пастоварки). Однопостові та двухпостові, в теплову лінію і окремо.
З усіх питань придбання, доставки, сервісного обслуговування звертайтесь до Менеджера.
Загальні характеристики | |
Підключення, В | 380 |
Потужність, кВт | 5.4 |
Габарити (ДхШхВ), мм | 400х600х335(445) |
Об'єм вани, л | 18÷20 |
Додатково | |
Діапазон регулювання температури, °С | 30÷110 |