Апарати Sous Vide – ідеальне рішення для професійної кухні SIRMAN

Апарати Sous Vide – ідеальне рішення для професійної кухні SIRMAN


Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN1/1

Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN1/1

Шукаєте компактний апарат для варіння при низькій температурі? Sirman Softcooker S GN1/1 – чудовий в..

29322 грн.

Апарат для варіння при низькій температурі Sirman Softcooker

Апарат для варіння при низькій температурі Sirman Softcooker

Потрібен точний та ефективний апарат для варіння при низькій температурі? Sirman Softcooker – чудови..

39534 грн.

Гастроємкість для апарату Softcooker Sirman S/s container GN 1/1

Гастроємкість для апарату Softcooker Sirman S/s container GN 1/1

Шукаєте гастроємність для апарату Softcooker? Sirman S/s container GN 1/1 w/lid – чудовий вибір для ..

13191 грн.

Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker SR GN1/1

Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker SR GN1/1

Шукаєте надійний апарат для варіння при низькій температурі? Sirman Softcooker SR GN1/1 – чудовий ви..

38103 грн.

Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN2/3

Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN2/3

Шукаєте компактний апарат для варіння при низькій температурі? Sirman Softcooker S GN2/3 – чудовий в..

24710 грн.

Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)

Що можна готувати за допомогою апаратів Sous Vide?

М’ясні страви:

  • Стейки (яловичий, свинячий, баранячий) – ніжні та рівномірно прожарені.
  • Курка, качка, індичка – соковиті без пересушування.
  • Гусяча печінка (фуа-гра) – ніжна текстура без втрати жиру.

Риба та морепродукти:

  • Лосось, тунець, дорадо – збереження натурального смаку та ніжності.
  • Креветки, гребінці – соковиті, без ризику переварювання.

Овочі та гарніри:

  • Картопля, морква, броколі – насичений смак без втрати корисних речовин.
  • Гриби – збереження текстури та повне насичення ароматами.

Десерти:

  • Крем-брюле, чізкейк, муси – ідеальна консистенція та смак.

Sous Vide – це революційний спосіб приготування, що робить будь-яку страву досконалою!

Чому варто купити професійний сувідатор в «ХОРЕКА ЕКВІПМЕНТ»?

Великий вибір апаратів Sous Vide – від компактних циркуляторів до потужних вакуумних печей.
Якість та надійність – перевірені бренди для довговічного використання.
Конкурентні ціни – вигідні пропозиції для ресторанного бізнесу та домашніх кухарів.
Доставлення по Україні – зручне замовлення та оперативне доставлення.

Купуйте професійний сувід прямо зараз у магазині «ХОРЕКА ЕКВІПМЕНТ»!