М'ясорубки промислові - професійні м'ясорубки для громадського харчування SIRMAN

М'ясорубки промислові - професійні м'ясорубки для громадського харчування SIRMAN

Виберіть підкатегорію


М'ясорубка Sirman TCG12E (220) Normale

М'ясорубка Sirman TCG12E (220) Normale

Купуйте професійну м'ясорубку для ефективного та точного подрібнення м'яса. Sirman TCG12E (220) Norm..

42235 грн.

М’ясорубка Sirman TC 32 Nevada

М’ясорубка Sirman TC 32 Nevada

М’ясорубка Sirman TC 32 Nevada, производитель: SIRMAN. М'ясорубки промислові для хлебопекарен, пицце..

Передзамовлення

М’ясорубка Sirman TC 32 Buffalo

М’ясорубка Sirman TC 32 Buffalo

М’ясорубка Sirman TC 32 Buffalo, производитель: SIRMAN. М'ясорубки промислові для хлебопекарен, пицц..

Передзамовлення

М’ясорубка Sirman Master 30

М’ясорубка Sirman Master 30

М’ясорубка Sirman Master 30, производитель: SIRMAN. М'ясорубки промислові для хлебопекарен, пиццерий..

Передзамовлення

М’ясорубка Sirman TC 22 Barcellona

М’ясорубка Sirman TC 22 Barcellona

М’ясорубка Sirman TC 22 Barcellona, производитель: SIRMAN. М'ясорубки промислові для хлебопекарен, п..

Передзамовлення

М’ясорубка Sirman TC 22 Barcellona

М’ясорубка Sirman TC 22 Barcellona

М’ясорубка Sirman TC 22 Barcellona, производитель: SIRMAN. М'ясорубки промислові для пиццерий, ресто..

Передзамовлення

М’ясорубка Sirman TC 32 Barcelona

М’ясорубка Sirman TC 32 Barcelona

М’ясорубка Sirman TC 32 Barcelona, производитель: SIRMAN. М'ясорубки промислові для хлебопекарен, пи..

Передзамовлення

М’ясорубка Sirman TC 42 Montana

М’ясорубка Sirman TC 42 Montana

М’ясорубка Sirman TC 42 Montana, производитель: SIRMAN. М'ясорубки промислові для хлебопекарен, пицц..

Передзамовлення

Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)

Професійні електром'ясорубки можуть працювати як від звичайної мережі на 220 В, так і від промислової трифазної електромережі на 360 В.

Купуючи м'ясорубку промислову слід звернути увагу на її продуктивність та комплектацію. У стандартній комплектації вже можуть бути всілякі насадки (наприклад насадка для набивання ковбас), а також комплект ножів, граток і кільця (кільця вам знадобляться, коли потрібно отримати помел іншої фракції). Тобто, якщо вам знадобитися помел великої фракції – ви виймаєте один з ножів, а замість нього ставите кільце і гратку з відповідним розміром вічок.

Продуктивність електричної професійної м'ясорубки

Промислові професійні м'ясорубки по продуктивності можуть бути:

  • Стандартними, їх ще називають ентерпрайз (тобто в перекладі приблизно виробництво) – продуктивністю до 100 кг/год. – підходять для невеликих закладів: шкільні їдальні, невеликі виробництва. Вони комплектуються одним шнеком однобічним ножем та гратками.
  • Полуунгер — професійні м'ясорубки середньої продуктивності приблизно в 160 кг/год – для ресторанів, виробничих їдалень. Комплектуються вже двостороннім ножем, підрізним ножем та гратками (ножів може бути кілька — до трьох).
  • Повний унгер — професійна м'ясорубка продуктивністю до півтонни помелу в годину. Обладнується різноманітними ножами (їх може бути до п'яти), вже з двома підрізними ножами, а також двома гратками на великі й дрібні вічка. Така продуктивність й різниця помелу потрібна для великих фабрик-кухонь, великих ресторанів або супермаркетів.

До вибору професійної м'ясорубки потрібно підійти з особливою ретельністю (втім – це потрібно при виборі будь-якого обладнання для ресторану або їдальні), т. як. вони працюють в особливо навантажених умовах і їх неправильна експлуатація може призвести до поломки двигуна або загального скорочення терміну експлуатації.