М'ясорубки промислові - професійні м'ясорубки для громадського харчування FROSTY

М'ясорубки промислові - професійні м'ясорубки для громадського харчування FROSTY


Мясорубка JR12

Мясорубка JR12

М'ясорубка FROSTY JR12 — компактний та надійний пристрій, розроблений для невеликих закладів гро..

8811 грн.

Мясорубка TK-12

Мясорубка TK-12

М'ясорубка електрична FROSTY TK-12 — компактний та продуктивний пристрій для професійного викори..

12816 грн.

М'ясорубка TK-22

М'ясорубка TK-22

М'ясорубка FROSTY TK-22 — професійний інструмент для швидкого та якісного подрібнення м'яса,..

20559 грн.

М'ясорубка TK-32A

М'ясорубка TK-32A

М'ясорубка електрична FROSTY TK-32A — високопродуктивний пристрій, який ідеально підходить для п..

23496 грн.

М'ясорубка TK-22A

М'ясорубка TK-22A

М'ясорубка електрична FROSTY TK-22A — потужний і надійний пристрій, який стане чудовим помічнико..

16287 грн.

М'ясорубка FM-22S

М'ясорубка FM-22S

М'ясорубка електрична FROSTY FM-22S — високопродуктивний пристрій для професійного використання ..

Передзамовлення

М'ясорубка FM-12S

М'ясорубка FM-12S

М'ясорубка електрична FROSTY FM-12S — компактний та ефективний пристрій для подрібнення м'яс..

Передзамовлення

Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

Професійні електром'ясорубки можуть працювати як від звичайної мережі на 220 В, так і від промислової трифазної електромережі на 360 В.

Купуючи м'ясорубку промислову слід звернути увагу на її продуктивність та комплектацію. У стандартній комплектації вже можуть бути всілякі насадки (наприклад насадка для набивання ковбас), а також комплект ножів, граток і кільця (кільця вам знадобляться, коли потрібно отримати помел іншої фракції). Тобто, якщо вам знадобитися помел великої фракції – ви виймаєте один з ножів, а замість нього ставите кільце і гратку з відповідним розміром вічок.

Продуктивність електричної професійної м'ясорубки

Промислові професійні м'ясорубки по продуктивності можуть бути:

  • Стандартними, їх ще називають ентерпрайз (тобто в перекладі приблизно виробництво) – продуктивністю до 100 кг/год. – підходять для невеликих закладів: шкільні їдальні, невеликі виробництва. Вони комплектуються одним шнеком однобічним ножем та гратками.
  • Полуунгер — професійні м'ясорубки середньої продуктивності приблизно в 160 кг/год – для ресторанів, виробничих їдалень. Комплектуються вже двостороннім ножем, підрізним ножем та гратками (ножів може бути кілька — до трьох).
  • Повний унгер — професійна м'ясорубка продуктивністю до півтонни помелу в годину. Обладнується різноманітними ножами (їх може бути до п'яти), вже з двома підрізними ножами, а також двома гратками на великі й дрібні вічка. Така продуктивність й різниця помелу потрібна для великих фабрик-кухонь, великих ресторанів або супермаркетів.

До вибору професійної м'ясорубки потрібно підійти з особливою ретельністю (втім – це потрібно при виборі будь-якого обладнання для ресторану або їдальні), т. як. вони працюють в особливо навантажених умовах і їх неправильна експлуатація може призвести до поломки двигуна або загального скорочення терміну експлуатації.