Промислові куттери для ковбасного цеху та громадського харчування SIRMAN

Промислові куттери для ковбасного цеху та громадського харчування SIRMAN


Куттер SIRMAN C6 VV

Куттер SIRMAN C6 VV

Куттер SIRMAN C6 VV - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в про..

37248.0 грн.

Куттер SIRMAN C4 VV

Куттер SIRMAN C4 VV

Куттер SIRMAN C4 VV - призначений для подрібнення продуктів, їх перемелювання і перемішування в про..

32526.0 грн.

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Промислові куттери відрізняються від тих же м'ясорубок і блендерів в першу чергу тим, що вони краще подрібнюють продукти до потрібної консистенції.

  1. Міцність конструкції і двигун, розрахований на безперервну роботу.
  2. Якість   ножі куттерів працюють в «щадному» режимі і, в наслідок чого, оброблювані продукти краще зберігають сік і поживні речовини.
  3. У промислових куттерах подрібнюються навіть морожені продукти, отримуючи велику фракцію з чіткими краями.

Ковбасні куттери оснащені спеціальною герметичною кришкою, що створює вакуум. Це потрібно для видалення повітря у фарші.