Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування Icos

Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування Icos


Котел PTBS.IE500

Котел PTBS.IE500

Котел PTBS.IE500, виробник: Icos. Казани варильні на професійній кухні в ресторані, їдальні або кафе..

Передзамовлення

Котел PTF.IE500/N

Котел PTF.IE500/N

Котел PTF.IE500/N, виробник: Icos. Казани варильні для бару, кафе та інші заклади громадського харчу..

Передзамовлення

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Всі сучасні котли мають подвійні стінки, так звану «сорочку», в якій циркулює рідина. Призначення її — рівномірне нагрівання їжі, що готується, а також захист її від пригорання. Окрім того: такий непрямий нагрів дозволяє в процесі варіння максимально зберегти всі поживні властивості продуктів, що готуються.

Котли можуть бути перекидним (це, звичайно, кращий варіант) або ж стаціонарними, а також додатково оснащуватися регуляторами температури.

За принципом нагріву варильні котли бувають: газові, електричні або парові — все залежить від спацификации заклади громадського харчування.

Ми пропонуємо професійні котли варочні за доступними цінами з гарантією та доставкою по Україні кур'єрськими службами