Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування Icos

Котел PTBS.IE500
Котел PTBS.IE500, виробник: Icos. Казани варильні на професійній кухні в ресторані, їдальні або кафе..
Передзамовлення
Котел PTF.IE500/N
Котел PTF.IE500/N, виробник: Icos. Казани варильні для бару, кафе та інші заклади громадського харчу..
Передзамовлення
Всі сучасні котли мають подвійні стінки, так звану «сорочку», в якій циркулює рідина. Призначення її — рівномірне нагрівання їжі, що готується, а також захист її від пригорання. Окрім того: такий непрямий нагрів дозволяє в процесі варіння максимально зберегти всі поживні властивості продуктів, що готуються.
Котли можуть бути перекидним (це, звичайно, кращий варіант) або ж стаціонарними, а також додатково оснащуватися регуляторами температури.
За принципом нагріву варильні котли бувають: газові, електричні або парові — все залежить від спацификации заклади громадського харчування.
Ми пропонуємо професійні котли варочні за доступними цінами з гарантією та доставкою по Україні кур'єрськими службами