Промислові куттери для ковбасного цеху та громадського харчування C.EL.ME. srl

Промислові куттери для ковбасного цеху та громадського харчування C.EL.ME. srl


Куттер CUT L8 2V CE

Куттер CUT L8 2V CE

Професійний куттер CUT L8 2V CE для ресторану, їдальні, фабрики-кухні. Призначення: перемол м'..

39558.0 грн.

Куттер CUT L8 CE

Куттер CUT L8 CE

Серія професійних куттерів CUT L5 CE для шкільної їдальні, великого ресторану. Куттер потрібен дл..

39192.0 грн.

Куттер CUT L5 CE

Куттер CUT L5 CE

Професійний куттер серії CUT L5 CE для шкільної та заводській їдальні, ресторану або фабрики-кухні. ..

33822.0 грн.

Куттер CUT L3 CE

Куттер CUT L3 CE

Професійний куттер серії CUT L3 CE для їдальні, ресторану або фабрики-кухні. Призначення кутера: ..

26850.0 грн.

Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Промислові куттери відрізняються від тих же м'ясорубок і блендерів в першу чергу тим, що вони краще подрібнюють продукти до потрібної консистенції.

  1. Міцність конструкції і двигун, розрахований на безперервну роботу.
  2. Якість   ножі куттерів працюють в «щадному» режимі і, в наслідок чого, оброблювані продукти краще зберігають сік і поживні речовини.
  3. У промислових куттерах подрібнюються навіть морожені продукти, отримуючи велику фракцію з чіткими краями.

Ковбасні куттери оснащені спеціальною герметичною кришкою, що створює вакуум. Це потрібно для видалення повітря у фарші.