Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування apach

Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування apach


Котел Apach APKE-150I

Котел Apach APKE-150I

Котел Apach APKE-150I, виробник: apach. Казани варильні для бару, кафе та інші заклади громадського ..

Передзамовлення

Котел Apach APKE-77

Котел Apach APKE-77

Котел Apach APKE-77, виробник: apach. Казани варильні для бару, кафе та інші заклади громадського ха..

Передзамовлення

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Всі сучасні котли мають подвійні стінки, так звану «сорочку», в якій циркулює рідина. Призначення її — рівномірне нагрівання їжі, що готується, а також захист її від пригорання. Окрім того: такий непрямий нагрів дозволяє в процесі варіння максимально зберегти всі поживні властивості продуктів, що готуються.

Котли можуть бути перекидним (це, звичайно, кращий варіант) або ж стаціонарними, а також додатково оснащуватися регуляторами температури.

За принципом нагріву варильні котли бувають: газові, електричні або парові — все залежить від спацификации заклади громадського харчування.

Ми пропонуємо професійні котли варочні за доступними цінами з гарантією та доставкою по Україні кур'єрськими службами