Теплові лампи для професійної кухні
Теплові лампи для кухні знайшли широке застосування і в рестораторському сервісі і на виїзних заходах – на фуршетах, ярмарках, пікніках, корпоративних зустрічах та інших варіантах кейтерингу. Їх призначення – підігрів та підтримка заданої температури готових страв та напоїв, а саме:
- м'ясні і рибні стейки, котлети, відбивні, шашлик;
- перші і другі страви;
- гарячі напої – кава, чай, какао.
Продаємо теплові лампи для розігрівання їжі: перших і других страв, напоїв.
З усіх питань звертайтеся до Менеджерів, ми завжди на зв'язку – вільно телефонуйте!
У цій категорії немає товарів.
Переваги інфрачервоних ламп
Прямі переваги ІЧ-ламп у порівнянні з мармітами, чафиндішами та іншими пристроями, що виконують аналогічні завдання:
- Відсутність будь-яких гастрономічних ємностей. Їжа підігрівається безпосередньо у тій посуді, в якій подається в тарілках, чашках, склянках.
- Високий рівень ефективності. Інфрачервоні прилади безінертні – це очевидно. Вони починають гріти відразу ж після включення.
- Компактність, простота обслуговування і управління.