Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування

Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування

Казани харчоварильні, варильні. Використовуються для приготування їжі в ресторанах, барах та кафе.

Варильні котли це саме необхідне обладнання для будь-якої їдальні або ресторану. Жоден великий заклад громадського харчування не обходиться без котла для варіння перших та других страв.


У цій категорії немає товарів.


Всі сучасні котли мають подвійні стінки, так звану «сорочку», в якій циркулює рідина. Призначення її — рівномірне нагрівання їжі, що готується, а також захист її від пригорання. Окрім того: такий непрямий нагрів дозволяє в процесі варіння максимально зберегти всі поживні властивості продуктів, що готуються.

Котли можуть бути перекидним (це, звичайно, кращий варіант) або ж стаціонарними, а також додатково оснащуватися регуляторами температури.

За принципом нагріву варильні котли бувають: газові, електричні або парові — все залежить від спацификации заклади громадського харчування.

Ми пропонуємо професійні котли варочні за доступними цінами з гарантією та доставкою по Україні кур'єрськими службами