Професійні фритюрниці для громадського харчування

Професійні фритюрниці для громадського харчування

Професійна фритюрниця в громадському харчуванні — будь то ресторан, їдальня або в кафе — використовується для приготування картоплі фрі, смаження пончиків, смаження чебуреків та експрес готування різної кулінарії й кондитерки.

В залежності від обсягу смаження та приготування їжі в гарячому цеху або на професійній кухні ресторану, фритюрниць може бути декілька: однопостовых, двох постових. В кафе або ж в точку фаст-фуду вистачить однієї настільної фритюрниці.


У цій категорії немає товарів.


Головна вимога до професійної фритюрниці — продуктивність, автоматизація та безпека.

Продуктивність: наявність однієї або декількох великих корзин, а також зливних кранів для видалення горілого жиру.
Купуючи фритюрницю звертайте увагу не тільки на обсяг і кількість кошиків, але й на якість виготовлення корпусу (оцинковка тут не підійде), з чого зроблені кошика — бажано, щоб вони були хромовані.

Автоматизація: автовыставление температурних режимів, наявність термодатчиків і таймерів.

Безпека: зазвичай в громадському харчуванні розповсюджені електричні фритюрниці. Значить необхідно забезпечити надійне заземлення. Захист від перегріву, а також встановити хорошу витяжку.

Продаємо професійні електричні фритюрниці для закладів громадського харчування: ресторани, їдальні, в кафе та на точки швидкого харчування.

Можемо запропонувати, як економ варіант, купити фритюрницю професійну б у відділі бу обладнання для закладів громадського харчування. ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Консультації, Гарантія, сервісне обслуговування.

Доставка в Київ, Львів, Дніпро та інші міста України кур'єрськими службами.