Наплитний посуд для громадського харчування Brillis

Виберіть підкатегорію
Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 32 см
Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 32 см. Доставлення в Київ, Харків та інші міста України. ..
Передзамовлення
Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 26 см
Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 26 см. Матеріал — нержавіюча сталь, що відповідає станда..
Передзамовлення
Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 24 см
Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 24 см. Матеріал — нержавіюча сталь, що відповідає станда..
Передзамовлення
Вимоги до наплитного посуду
При відкритті точки громадського харчування в першу чергу необхідно купити універсальний посуд, до якого пред'являють наступне:
- вмісткість і міцність, тому що готувати доведеться багато, днями безперервно;
- відповідність санітарним вимогам — обслуговується велика кількість людей, все відповідає найвищим умовам;
- гігієнічність — легко митися, в тому числі в посудомийці, чиститься сучасними миючими засобами, стійкість до абразивів і агресивних середовищ.
Матеріал
Алюмінієвий посуд легкий, дешевий. В нньому швидко готуються страви. На цьому все. Недоліків більше: пригорає, чутливий до лугів і кислот, від ударів мнеться, деформується. При чищенні утворюються мікроподряпини, в яких живуть бактерії — джерело неприємного запаху;
Чавун — рівномірно розподіляє тепло, їжа не підгоряє, він дешевий, практично вічний. Але не без мінусів: важкий, б'ється, якщо без належного догляду — швидко іржавіє.
Перед першим готуванням чисто чавунний посуд бажано прожарити маслом, тоді створюється природна протипригарна плівка.
Нержавіюча сталь — повністю відповідає професійному наплитному посуду, але дорога. Довговічна, добре очищається, миється, відповідає всім правилам гігієни.